Kulaté výročí

Honza Netuka | 29.2.2024




Sice není nikde dokumentované přesné "oficiální" datum, ale s jistotou vznikl oddíl orientačního běhu v Tělovýchovné jednotě Slavia Hradec Králové v březnu 1984. Dokládá to úvodník první ročenky vydané na začátku následujícího roku od prvního předsedy Vojty Soulka (a naštěstí si to i někteří ze zakládajících členů ještě pamatují:-)









Správný směr do dalších let!




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Lenka H.: Ahoj Štěpo, super, dík moc, že se toho takhle ujmeš. Já věřím, že se sejde příspěvků víc

7.3.2024
Štěpa: Ahoj Lenko, to je dobrý nápad. Klidně mi v průběhu března pište zážitky na mail stepakronikova@seznam.cz a pak to umístím na web či fb. Díky za super nápad a doufám, že se přípojí více lidí :)

5.3.2024
Lenka H.: Díky za připomenutí krásného výročí. A u toho mě napadlo: Nebylo by fajn, kdybychom trochu zavzpomínali a kdo by chtěl, napsal by jakýkoli zážitek z minulosti v oddíle? A je jedno, zda zážitek před rokem, nebo před 40 lety. Správci stránek by nám třeba řekli, kam psát - sem, Facebook, na papír... Ať mají mladší či novější členové co číst, a starší na co zavzpomínat? Já tedy nepatřím k těm, co jsou v oddílu tak dlouho, a určitě bych nenapsala žádný dlouhý článek, ale třeba pár vět, pár útržkových vzpomínek ano... Jasně, hodně věcí je ve starých ročenkách a kronikách, ale proč nevzpomenout, zvlášť, když staré ročenky málokdo má... A třeba by se i našel někdo, kdo by mohl vše zapracovat do nějaké e-výročenky. Prosím jen, já to nejsem:-)

29.2.2024