Skupina žactva


MČR štafet a oblastních výběrů žactva

Zuzana Jedličková | 11.10.2022

O víkendu 8.-9.10.2022 vyvrcholila oddílová závodní sezóna - v sobotu mistrovstvím ČR štafet, v neděli MČR klubů a oblastních výběrů žactva. I my jsme v obou závodech měli svoje zástupce.

 

V sobotních štafetách závodili v oblastních štafetách D12 Lucky Jedličková a Macháčková, v H12 pak Matěj Pouchlý a Pepa Lukeš. Za náš oddíl si v silné konkurenci oblastních štafet zaběhli Lucka Jakubská, Kája Málková, Bětka Ladýřová, Míťa Fiala (ten byl i náhradníkem pro oblastní štafety), Tonda Mayer a Luky Toužil.

Všichni naši zástupci byli také pěkně vidět. Holky D12 se svou štafetou svou kategorii vyhrály. V H12 si Pepa došel na stupně pro 3. místo, Matějova štafeta obsadila po těsném finiši 4. místo.

Neztratily se ani oddílové štafety, dlouho se pohybovaly kolem 10.místa a nakonec obsadily pěkné 16. a 17. místo. Kompletní výsledky jsou tady.

A tady můžete mrknout na fotky.

 

V nedělním MČR už v žactvu běžely pouze týmy oblastních výběrů. Naši zástupci se sešli ve 3.družstvu Východočeské oblasti (ještě spolu s Matějem Čečkou a Tomem Macháčkem z H14) - Matěj na 3., Lucky na 4. a 5. úseku (Pepík byl po slabší jarní části VčP bohužel nakonec vybrán jako náhradník, ale jako součást týmu oblasti pomohl k superovému výsledku všech týmů) a rozhodně neudělali ostudu. V těžké konkurenci z celé republiky obsadili skvělé 6. místo.

Výsledky jsou tady.

Fotky jsou tady.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: