Skupina začátečníků


Od 6. 11. chodíme do tělocvičny na ZŠ M. Horákové

Martina Hepnerová | 5.11.2018

Od úterý 6. 11. se budeme scházet v tělocvičně ZŠ M. Horákové. Pro ty, co chodí od letoška, jsem vchod označila v mapě. Běžte bránou na školní hřiště a pak doleva nahoru na asfaltový plácek.

https://mapy.cz/s/3byT1
Sraz bude opět v 16:45, konec tréninku po 18:15.
Budou se střídat 3 aktivity dle rozpisu níže (běhání venku, tělocvična, mapová teorie ve třídě).

Na běhání jsou potřeba boty na běh (tenisky), v zimě je možné mít i sportovní zimní boty, ve kterých se dá něco málo uběhnout (ne sněhule). Vhodné oblečení podle teploty venku: šusťáky, softshell kalhoty, silnější tepláky nebo elasťáky (v zimě pod to termo prádlo nebo legíny, které si pak nechají do tělocvičny), triko, na to termotriko nebo slabší mikina, šusťáková nebo softshell bunda, slabá čepice a pletené rukavice. Nedávejte dětem na běhání zimní bundu, je jim pak vedro. Lepší je mít více vrstev, které se dají sundat. Ve velkých mrazech, při náledí, při smogu a v silném dešti ven nechodíme, je náhradní programe ve třídě.
Kdo má, může si nosit čelovku. Naopak buzoly potřeba nebudou.

Do tělocvičny jsou potřeba čisté boty s podrážkou, která nedělá šmouhy, trenky (nebo slabší tepláky, elasťáky, legíny, ...), triko (raději s krátkým rukávem), pití.

Na mapovou teorii není potřeba nic:-) Kdo dostal desky na mapy, doneste ukázat mapy ze závodů se zakreslenými postupy.

13. 11. bude noční trénink v lesoparku. Děti se rozdělí na skupinky a půjdou v doprovodu trenérů/ rodičů. Bude se hodit čelovka nebo baterka.

 




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: