Tréninkové středisko mládeže - Královéhradecko


4.-5.5.2019: ZÁVĚREČNÝ ZÁVOD A CESTA ZPĚT NA JIH

Honza Netuka | 5.5.2019

Už vločky během pátečního večera naznačovaly očekávání výrazného ochlazení. A dostavilo se: Shromaždiště sobotního oblasťáku (na polovině cesty mezi Göteborgem a Borås) tvořila souvisle zasněžená louka, děti ve školce vítal čerstvý sněhulák... Přesto jsme všichni absolvolali v nádherném terénu náročný závod a mnozí si z něj odvezli medaile i hodnotné ceny.
Po epizodě s nedostatkem vody jsme si přeci jen na klubovně připravili poslední jídlo, uklidili a vydali se na zpáteční cestu zpestřenou nezbytným pleněním supermarketu, večerní procházkou po pobřeží nedaleko Trelleborgu i rychlým úklidem rozsednutého jogurtu na sedačce jednoho auta. Během noční plavby do Rostocku a nedělního přejezdu Německa se už nic zvláštního nestalo a odpoledne nás přivítaly naše domovy.
Hodí se na závěr tak nějak zhodnotit celou akci: Tak tedy za mne na výbornou - po sportovní stránce i celým svým průběhem. Snad to ostatní budou vidět podobně. (Mé obavy, zda větší počet účastníků proti minulým letům nebude komplikací, se ukázaly zbytečné.) Díky celému realizačnímu týmu za řízení aut, organizaci, přípravu tréninků, za roznosy a sběry kontrol a v neposlední řadě i za zajištění společné stravy. A díky všem mladým účastníkům za přístup k tréninku a dobrou náladu, která po celou dobu panovala. Byli jste dobrá parta a přeju vám, abyste z tréninku na Severu čerpali v nádcházející sezoně i do budoucna.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: