Závody pořádané naším klubem


Východočeský pohár 1.kolo

29.3.2014 (Koliba - Hoděšovice)

    Nataša 1Závod je věnován památce Nataši Mikulecké, která byla před 30 lety jedním ze zakládajících členů oddílu orientačního běhu v hradecké Slavii, v prvním desetiletí jeho existence byla výraznou trenérkou mládeže a hodně energie věnovala též chodu oddílu i pořádání závodů.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Děkujeme všem, kteří se zúčastnili našeho závodu a doufáme, že jste byli spokojeni. Svoje postupy si můžete zakreslit na obpostupy.cz a nezapomeňte také ohodnotit náš závod. Pokud budete mít problém s načtením stránky s OB postupy, změňte v nastavení programu JAVA, konktrétně v záložce security/zabezbečení na úroveň medium/střední.

     

    Na našem závodě se objevil jeden nešvar ohledně zcela úmyslného přidání špatných popisů do pytlíku kategorie H12C. Kdo dělá takové věci by si měl uvědomit, že tímto zkazil závod nejednomu běžci a navíc se jedná o závažné porušení pravidel fair-play.

     

    Po VČP byly nalezeny 2 moira čelenky a palcovka na pravou ruku. Kdo něco z toho postrádá, ať napíše na mail jsf@centrum.cz .


     

    Kategorie D21A se pro malý počet přihlášených slučuje s kategorií D21C. (dle http://www.vco-ob.cz/zav_vys/2014/kal14ja.pdf odstavce I.1)

     

    Kategorie H21U a D21U budou mít mapu bez cest.

     

    run4fun

     

    Na 1. kole VčP bude stánek obchodu run4fun s běžeckým vybavením. V případě zájmu se můžete také podívat na facebookovou stránku obchodu.

     

    Závod má také stránky na google+ a facebooku.

     



    zpět