Závody pořádané naším klubem


Žebříček B-Čechy – klasická trať

5.5.2012 (Chvaleč)

oficiální web závodu

    Je po závodech

    ... 7.5.2012

    Velmi vám všem děkujeme za účast. Rádi jsme potěšili ty, kterým se závody líbily; těm, kterým jsme snad pokazili víkend bychom vzkázali, aby na nás nevzpomínali ve zlém. ;-) Někteří se s námi setkáte již při podzimním východočeském žebříčku, jinak příští rok se spolu s OK 99 Hradec Králové budeme podílet na pořádání Juniorského Mistrovství světa, které budou dobrovázet i terénově pestré šestidenní závody JWOC Tour (Závora, Čertovy hrady, Hradec Králové, Koliba a další).


     

    Postupy.cz

    ... 7.5.2012

    Již je možné si zakreslit postupy z obou závodů. Tak do toho! ;-)


     

    Výsledky

    ... 6.5.2012

    Zveřejněny oficiální výsledky. Náročnou klasiku za teplého počasí vyhrála Michaela Przyczková (LPU), před Věrou Mádlovou (ZBM) a Petrou Škodovou (LPU); spolu se čtvrtou Martinou Spurnou (PGP) se všechny závodnice vešly do 33 vteřin!). V mužích zvítězil Adam Chloupek (TUR), druhý byl Matěj Klusáček (ZBM) a třetí Jan Flašar (PGP). Vítězství na krátké trati získala Věra Mádlová (ZBM), druhá skončila Pavla Udržalová (LPU) a třetí Lenka Mezníková (SJC). Muže pro sebe rozhodl Petr Zvěřina (LPU) před Tomášem Kolaříkem (BOR) a Zbyňkem Štěrbou (LPU). Gratulujeme!


     

    Fotografie ze závodního víkendu

    ... 6.5.2012

    Podívejte se na bohatou fotodokumentaci od zuřivých reportérů Josefa D. (SONE), Josefa K. (SO), Františka Ch. (NE), a Tomáše M. (SO, NE).


     

    Platby a doplnění startovek

    ... 4.5.2012

    Přehled plateb najdete zde. Žluté podbarvení je vpořádku, červeně jsou nedoplatky a od těch, kdo nemají nic vyplněno, budeme chtít doklad o platbě nebo platbu na místě v hotovosti. Dále proběhla aktualizace startovek doplněná o dohlášky.


     

    Pokyny

    ... 2.5.2012

    Máme pro Vás pokyny k oběma víkendovým závodům; naleznete v nich všechny potřebné informace. Speciálně bychom Vás chtěli upozornit na rekonstrukci křižovatky v Jaroměři; také je zde komplikace pro autobusy vyšší 3,5m (neprojedou pod mostem mezi Trutnovem a Chvalčí)!

     

    Jinak se můžete podívat na několik obrazových příloh, jako je přehledová mapka, mapa s vyznačením závodního prostoru, plánek Chvalče s centrem i s příchodem od parkování, nebo také mapka části Trutnova, kde budete ubytováni (vše je také vystaveno samostatně v pravém žlutém sloupci).


     

    Startovky zveřejněny

    ... 2.5.2012

    Startovky na oba dny, najdete v příslušné sekci. Oddílové startovky obsahují přehled plateb za startovné, ubytování a požadavky na půjčení čipu uvedené v přihláškách.

     

    Na nedělním závodě na krátké trati mělo zájem běžet nejvyšší mužskou podkategorii H21A 77 závodníků. Z důvodu kapacitních omezení daných Soutěžním řádem museli být někteří po uzavření přihlášek přeřazeni do nižší podkategorie H21B. Nejvyšší podkategorii poběží 70 nejlepších podle březnového rankingu. Navíc skupina Rankingu udělila divokou kartu pro start v H21A těmto závodníkům:

     

    KAM9301 Rusý Tomáš A

    FSP7600 Vondra Jiří C

    LPU9301 Čermák Jan A

    TTR9301 Klusáček Jan A


     

    Dohlášky na krátkou trať do H21A uzavřeny

    ... 27.4.2012

    Od dnešních 8:00 již není možno se dohlašovat na nedělní závod do kategorie H21A, protože počet přihlášených překročil kapacitní omezení dané soutěžním řádem a na základě rankingu k 31.3.2012 došlo k přesunu nadpočetných závodníků do podkategorie B.


     

    Co můžete čekat od závodních tratí?

    ... 23.4.2012

    Tak přesně to a něco navíc se dozvíte z rozhovorů, které oba stavitelé udělali sami se sebou. Přečtěte si interview o Poctivé klasice a Hravém middlu! ;-)


     

    Předběžné parametry tratí

    ... 17.4.2012

    Protože víme, jak bývá někdy obtížné správně odhadnout, do jaké kategorie se přihlásit, zveřejňujeme předběžnou verzi parametrů tratí, přičemž jejich finální podoba by se měla případně lišit pouze kosmeticky. Tím také mírně naznačujeme, že stavitelé pomalu finišují. Brzy se s Vámi podělí o své postřehy. Takže šťastnou ruku ;-)


     

    Jak to aktuálně vypadá v terénu?

    ... 12.4.2012

    Při nedávném probíhání lehce zasněženého lesa jsme stihli pořídit také několik fotek. Podívejte se do sekce Mapy, články, fotky.


     

    Rozpis závodů

    ... 20.3.2012

    Najdete ho v příslušné sekci.


     

    První informace

    ... 31.1.2012

    První informace jsou zveřejněné v Přehledu soutěží sekce OB pro rok 2012.

     

    Centrum obou závodů bude stejné jako na Mistrovství ČR 2005 - louka u obce Chvaleč. V sobotu 5.května se odehraje klasická trať, v neděli 6.května middle.

     

    Ředitelem bude Karel Toužil, hlavním rozhodčím Jan Netuka (R1) a kartografem Jan Langr. Klasickou trať postaví Martina Hepnerová (R2), které bude přes rameno nakukovat David Hepner (R2), middle potom Jakub Weiner (R2).

     

    Prostor závodů je vymezen obcemi Chvaleč, Radvanice, Slavětín, Markoušovice, Bezděkov a Petříkovice. Terén je kopcovitý podhorský (450-650 m n.m.) s proměnlivou průchodností, místy s pískovcovými skalními srázy a kameny a nepravidelnou středně hustou sítí komunikací. Tento prostor bude sloužit i jako tréninkový pro krátkou a klasickou trať na Juniorském Mistrovství světa 2013.

     

    Termín přihlášek je do 15.dubna.


     

    Stránkám dvojzávodu Žebříčku B vdechnut život

    ... 3.1.2012

    Vítejte na stránce závodů. Tentokrát jsme pro Vás připravili letošní úvodní dvě kola Žebříčku B-Čechy. Proběhnou o víkendu 5.-6.května a zavítají do Chvalče na Trutnovsku, tedy do míst, kde jsme v roce 2005 uspořádali úspěšné Mistrovství ČR štafet a klubů. Těšíme se na Vás ;-)



    zpět