Klokan Bike Team


1. a 2. ČP MTBO Šaštín - Stráže

Václav Husák | 1.5.2012

Článek ze závodů ČP MTBO 1 a 2 Šaštín - Stráže.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Vasek H.: to Piskot:Stalo se presne to co jsi psal. Bohuzel nikde neni doporuceni jakou velikost fotky to jeste zvladne. To s tim skriptem by, pokud to nebuede moc pracny vubec nebylo marny. Nebo to osetrit tim, ze nebude mozne uploadovat vetsi nez povoleny format fotky.
Omlouvam se za komplikace.

3.5.2012
Jedla: Máme novou mediální hvězdu:
http://www.youtube.com/watch?v=bseYPZzmqOM

2.5.2012
Kuba: No já jsem do našeho systému pronikal dlouho... ;-) Klidně by se mohlo přemýšlet, jak to zjednodušit. A nebo potom školení pro každýho novýho barda ;-)

2.5.2012
Piškot: Ahoj Václave, bohužel nelze nahrávat (vzhledem k limitům našeho webhostingu) na web fotky v nějakém větším rozlišení. Já tam můžu doplnit třeba skript na zmenšení fotky, ale ten server to bohužel nezvládne, nemá na to dostatek paměti. Takže před nahráním je potřeba vždycky fotky zmenšit na nějakou rozumnou úroveň (maximálně tak 1200px, ale i to je zbytečně moc pro zobrazení na webu). Pokud tam pošleš fotku v originální velikosti, tak to padne a do odstranění dané fotky tam nenahraje z oddílu už nikdo nic (což se stalo nyní).

2.5.2012
Chmelda: Nice :) lepší než nic :)

2.5.2012
Vasek H.: Vym vo tom, pane Dobrovsky, kdiz ti ruce jsou vobcas richlejsy nez hlava :-)

Zjistil jsem to pozde a uz se mi nechtelo kvuli takto nedulezite veci uploudovat cely PDFko znovu. Kez by se s fotkama pracovalo primo ve vkladani clanku ponekud jednoduseji:-/ nemusel bych se s tim trapit hodinu a clanek dvakrat prepisovat :-/

Timto se omlouvam vsem ochrancum kultury psaneho slova, snad se to vickrat nestane...:-D

1.5.2012
Kuba: "Ti kteří svým bikům vjenují péči celoročně..." Václave???

1.5.2012