Liga hradeckých škol


Výsledky 3.kola ligy škol 2018/2019

Marek Jedlička | 16.5.2019

Tak zpracování výsledků trvalo trochu déle, zkontrolovat promáčené a roztrhané průkazky zabralo dost času. Přesto se nepodařilo identifikovat jednu průkazku v kategorii H2. Pokud se někdo ve výsledcích nenajde, dejte vědět do komentáře pod článkem. Na výsledky jednotlivců se můžete podívat zde. Konečné výsledky hradeckých škol a výsledky krajského kola přeboru škol se zveřejněním postupujících do celostátního finále najdete zde. Postup do celostátního finále si v obou kategoriích vyběhli Biskupské gymnázium HK a Gymnázium Vrchlabí.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Evik Suchá: Já, jako pořadatelka na startu a přímý účastník této "tragédie", děkuji všem, kteří jsou kolegiální a mají pochopení, třeba např....... Chci poděkovat p.uč. Koláčkovi ze ZŠ Štefcova a p.uč.(bohužel neznám jméno - ale má dlouhé vlasy a běhá za OK99), kteří nám velice ochotně pomohli, když k výpadku hodin došlo. Tímto se jako pořadatelé omlouváme a děkujeme dětem a učitelům za hojnou účast v pravém orienťáckém počasí.

17.5.2019
Jana Kroniková, ZŠ M. Horákové: Děkuji pořadatelům. Myslím, že dělali, co mohli a nemusíme z toho dělat Mistrovství světa. Děti i v tak hnusném počasí byly nakonec spokojené. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Díky.

17.5.2019
Marťa: Omlouváme se za nefunkční hodiny v čase 20-25. Asi zvlhly stejně jako my. Nedostatky ve výsledcích jsme se snažili opravit. A těšíme se, až pro nás nějaký férový závod ligy škol uspořádají kolegové z PHK;)

16.5.2019
Hlaváčková ZŠ Nový HK: Vypadá to, že nám chybí v H2 Jan Puhlovský, dobíhal určitě už za deště,potkala jsem ho, když jsem se vracela ze startu v čase 60-70.

16.5.2019
HonzaN: V D3 (na 23. místě) Fantová Tereza nemohla být za 14 vteřin na první kontrole... Tomu se říká nereálný mezičas a je pravděpodobné, že odstartovala dříve než měla.

16.5.2019
Tomas Novotny (OK99): Nerad prudim, ale slusilo by se minimalne omluvit za nefunkcni startovni hodiny a nahodne vypousteni zavodniku. I z mezicasu je bohuzel videt, ze to nebyl ferovy zavod :(

16.5.2019