Skupina juniorů


Soustředění Jestřebí bouda

Bob | 14.7.2020

Psalo se 9.7.2020 a naše elitní dorostenecko-juniorsko-dospělácká skupinka se vydala do velmi známých terénů v okolí Jestřebích hor. Byl pro nás připraven velmi bohatý program a my se těšili, až se znovu proběhneme po zdejším lese.
Počasí nám první den přálo, my nazuli špuntovky a štrádovali jsme vstříc hlubinám hvozdu. Trenéři nám sice na mapě nechali pouze vrstevnice, ale to nás neodradilo a podali jsme nadprůměrné výkony. Výsledky zahřívacího tréninku zde.

Jemný hlásek a pohlazení po tváři od pana Viktora nás v pátek ráno vykopalo na krásný ranní klus s výhledem na Sněžku. Dopoledne jsme si zaběhli okruhy na Čížkových kamenech (výsledky) a odpoledne si pro nás připravil trénink náš kamarád a výborný běžec Ráďa Tichý. Terén byl lehce zarostlý, ale my si i tak vrstevnicové okruhy ve Chvalči užili.

Sobota pro nás vypadala bledě, jelikož hlásili déšť. Naštěstí ale na trénink už přestalo. Vyjeli jsme opět na Čížkovy kameny, ale tentokrát na middle postavený od Davida Zlámala. Hezky jsme proběhali mokré hustníky, zejména ten, kde se nám kontrola zapeklitě schovala :) (výsledky).


Odpoledne byl připraven zábavný trénink od Mícy, kde jsme si mapu sami dokreslovali. Většině se to povedlo a kontroly našli. Kolem desáté večer byl také odstartován nočák, ve kterém byli všichni velmi vyrovnaní (výsledky).

V neděli nás čekal už jen Scorelauf dvojic u chaty, kde vyhrála Marťa T. s Mícou (výsledky). Vše jsme zakončili vynikající zmrzlinou ve Chvalči - velmi doporučujeme!

Všichni jsme si soustředění parádně užili. Děkujeme Bobanovi, Viktorovi a také Mícovi, že s námi vyrazil a dal nám užitečné rady. Každý večer byly také rozbory našich postupů.





Viktor mi dal za úkol sepsat článek, tak jsme to s Marťou a Lubinem nějak sepsali :)
Štěpa




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Bob: @Vojta no museli jsme se jednou za rok trošku prezentovat :)

22.7.2020
Vojta: Kudos za článeček!

20.7.2020