Skupina dospělých


Zářijová víkendovka skupiny dospělých

Vojtěch Netuka | 13.9.2020

O jediném "volnějším" víkendu uprostřed našlapané podzimní sezóny jsme úspěšně zopakovali loňský formát zahrnující v sobotu dopolední Ligu Vysočiny, společný oběd, odpolední semtamy a závěrečnou pizza párty na klubovně. Letos jsme ovšem dostáli slovu "víkendovka", jelikož jsme k tomu ještě v neděli přidali účast na Východočeském poháru u Kopidlna. Sobotní program absolvoval tranzit ve složení Vojta, Ráďa, Paki, Dan (místo nemocného Lubina), Míca, Áďa, Ája a Nikča, ke kterým se přidali z Prahy ještě Kája s Cášem.
Krátkou trať u Chotěboře jsme hodnotili jako orientačně méně náročnou, velmi rychlou, ale celkově velmi pěknou a pestrou. Na stupních vítězů se shodně na druhém místě potkali Ráďa a Kája, kteří si po výborných výkonech odnášeli ceny v podobě piv a lopatky! Většina týmu se potom umístila v TOP10.
Po vynikajícím obědě v Chotěboři a návštěvě rozhledny nad Trhovou Kamenicí nás čekaly semtamy na mapě Vranov z pera stavitele Vojty. Ten předpokládal rychlý kontaktní trénink, ale těžký terén se sníženou viditelnosti a pasáž na zarostlé pasece ho (a všechny ostatní) uvedly v omyl. Trénink jsme ale zvládli na výbornou a tak nás za odměnu stejně jako loni čekala již zmíněná pizza párty na Bíře. Někteří tam nakonec i nocovali...
Víkendovka září 2020
...aby mohli v neděli vyjet směr Kopidlno. Po příjezdu jsme byli (nejen) našimi klubovými kolegy poučeni o pochybné kvalitě mapy a plni očekávání vyrazili do lesa. Neprůhledný listnatý les (navíc ne příliš dobře zmapovaný) s místy velmi náročnou podložkou v podobě vzrostlé trávy se ukázal být opravdovou výzvou. Opět jsme si připsali v hlavních kategoriích dvě druhá místa, tentokrát však těmi úspěšnými byli Ája a Míca.
Díky všem za účast a houževnaté výkony!




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: