Velikonoční soustředění - Čeřínek, 29.3.-1.4.2013

Letošní soustředění jsme tentokrát naplánovali na Vysočinu. Paní zima si ještě na chvíli (doufejme) převzala žezlo, které užuž předávala, takže proběhlo na pozadí ztížených klimatických podmínek (sníh a kosa). Ale zase byla adventura.

Pátek měl vzestupnou tendenci. Nebylo to nic moc těžkého; již na začátku jsme narazili na samotnou nulu, neb se rozsypal autobus. Někomu to bylo jasné už v Hradci, někomu při první pauzičce v Pardubicích, většině při druhé za Slatiňanama. Definitivní nedůvěra byla vyslovena při ztroskotání za Nasavrkama, načež jsme přesedlali do záchranného vozidla a osud nebohého korábu silnic i s jeho bodrým lodivodem přestali sledovat.

Z dopoledních okruhů se tak stali odpolední okruhy (Puchýrna), kde si vítězství spravedlivě rozdělili Eda a Jedla, a z odpolední sudá-lichá (Malý Špičák) se stal zrušenej trénink.

 

V sobotu dopoledne jsme odběhli klasiku na Puchýrně (1.Eda, 2.Vask, 3.Míca), načež ji někteří vyleželi a někteří vyběhali na nočáku (Čeřínek; neměřeno). V noci napadl vagón bílých (sr..) vloček.

 

Nedělní dopoledne patřilo zimnímu middlu na Malém Špičáku (1.Eda, 2.Jedla, 3.Vojta) a odpoledne štafetám okolo chaty (výsledky budou).

 

V pondělí byla nejdřív tradiční nakládačka, potom vrstevnicovka na Čeřínku (1.Vask, 2.Eda, 3.Honza G.) a na závěr velká skupinová a jelo se.

 

Mapy a Výsledky jsou k dostání na hlavní stránce.


Jakub Weiner | 2.4.2013

zpětzpět