Zakončení sezóny II.

Venku se nám barví listí, některé pomalu ale jistě opadává a deštivých dnů neúprosně přibývá. Podzim už jistojistě začíná!!

 

Přicházíme s dalšími informacemi ohledně Našeho dlouho očekávaného a legendárního zakončení sezóny 2012. Termín byl už znám v předchozím přívalu informací a byl stanoven na 10.-11.listopadu 2012. V KISu je stále otevřená přihláška, tak neváhejte a přihlašujte se, zveme všechny věkové kategorie od plínkařů až po hůlaře, ať nás je co nejvíce. Víc hlav, víc ví a hlavně je větší zábava!!

 

Téma letošní akce je…tramtaddadadáá..Z POHÁDKY DO POHÁDKY, ANEB HONZA MÁLEM PRINCEZNOU. Takže pro vás z toho plyne vymyslet si nějaký kostým, který vystihuje toto téma. Ať už to bude něco převzatého, či originálního, lidského, čí zvířecího, vše se cení. A kdo by si chtěl ušetřit práci s převlekem, ať má stále na mysli, že bez kostýmu nedostanete penalizaci jen vy, ale celý Vás team!! ;)

 

Přípravy probíhají v nadzvukovém tempu, tiskárna se stěží nepřehřeje, a naše mozky běží na plné obrátky. A vy počítejte s tím, že Vám zamotáme nejen nohy, ale hlavně hlavy, muhehehéé!! :P

Za pořadatelský team: šéf bojovky: Kája I., šéf zábavy: Eliška II., šéf blbin: Fuňas III. a šéf závodu: Čmelda IV.


Hana Teplá | 1.10.2012

zpětzpět