Mistrovství oblasti štafet (+ČPŠ) 24.9.2022

Po dopoledním závodě VčP (viz. článek dříve) se většina startujících přesunula směrem k Lázním Bělohrad, k obci Vidoň-Tetín aby zde změřila síly s ostatními kluby ve štafetách.

 

Pro starší kategorie (16-21) to byl Český pohár, pro všechny z Vč oblasti pak Mistrovství oblasti. A i my jsme měli nemalé zastoupení (nejen v žákovských kategoriích, ale tady se dočtete pouze o dětech z naší skupiny:-)). V D12 jeden tým, v H12 se povedlo šložit dokonce 4 týmy, v D14 tým B. A pár dětí si ještě vyzkoušelo štafetovou atmosféru ve společných týmech za VčO (spolu s dašími, kteří neměli kompletní tým).

 

A Mistrovství to bylo pro naše barvy velice úspěšné! V D12 si tým ve složení Lucka Jedličková - Kája Málková - Lucka Macháčková vyběhl 3. místo! V H12 to bylo pro Pepu Lukeše, Míťu Fialu a Matěje Pouchlého dokonce místo 2.!

 

Pro některé to byla úplně první účast na velých štafetách, pro většinu pak na závodech s takovým počtem startujících (celkem 1386). Všichni se s tratí a závodním tlakem prali statečně. Úplně bez disku to nakonec nebylo, ale všichni si to vyzkoušeli a z chyb se určitě poučí a příště bude líp:-)

 

Den to byl dlouhý... Kromě ČPŠ se vyhlašovalo i MO Ještědské oblasti a protže se říká, to nejlepší nakonec, vyhlásili VčO nakonec:-)  Užili jsme si tak vyhlášení při (a po) západu slunce...:-)

 

Fotky jsou tady. Informace k závodu tady.

 

A jak to všechno dopadlo?

D12

3. (3. ve VčO) Lucka Jedličková, Kája Málková, Lucka Macháčková

12. (8. ve VčO) Bětka Ladýřová, Lucka Jakubská (2. a 3. úsek složené štafety VčO)

D14

-. Tonička Bohdanecká, Anežka Selixová, Ráchel Řadová

H12

6. (2.ve VčO) Pepa Lukeš, Míťa Fiala, Matěj Pouchlý

14. (7.ve VčO) Filip Nedvídek (3.úsek složené štafety za VčO)

16. (8. ve VčO) Kuba Macháček, Tonda Mayer, Tonda Košťál

18. (9. ve VčO) Filip Šumpík, Fanda Bohdanecký, Jarda Hanslík

-. Luky Toužil, Fanda Slavík, Míša Leško


Zuzana Jedličková | 27.9.2022

zpětzpět