To už bude rok... ale nás nic nezastaví!

Jak slyšíme ze všech stran, rok už bude tomu, co se nepředstavitelné stalo realitou a skončily (nejen) tréninky a další OB akce v podobě na jakou jsme byli zvyklí.

 

I přesto všechno se aktivity úplně nezastavily a bylo možné proběhnout si individuálně roznesené tréninky. Do lesa se ale museli s dětmi vydávat jen rodiče.

 

Na konci jara, v létě a na podzim jsme se konečně sešli na trénincích, soustředěních a závodech. Velkému zájmu se těšil i první OB příměšťák, který jsme pořádali společně s kamarády z oddílu PHK.

I když vše nebylo ideální, zkušenosti i úspěchy jsme nějaké posbírat stihli...

 

Od října se opět vše změnilo... společné tréninky se nějakou dobu nemohly konat, zapojili se opět více rodiče do roznesených individuálních tréninků... v prosinci jsme se párkrát společně viděli a část dětí se dokonce dostala na dva tréninky do tělocvičny.

Sice s rouškami, ale ani to sportuchtivé děti neodradilo a když se obsah cvičení trochu upravil, i to se dalo.

 

Přišel nový rok 2021, ale situace se bohužel nezměnila a společně trénovat jsme až doposud začít nemohli...

Potěšila nás alespoň sněhová (a chvíli i ledová) nadílka v Hradci v únoru, tak si děti mohly vyzkoušet i LOB (lyžařský OB), zabruslit si, zabobovat...

Stále jsou v nabídce (která je od března bohužel omezena lokalitou) roznesené tréninky pro individuální trénink. Do příprav, roznosu, tréninků se pustili i rodiče s dětmi.

 

Nás ale nic nezastaví. Hýbeme se rádi a chceme být venku. Jak jsme se hýbali, běhali, makali na sněhu se můžete podívat tady.

 

Už se ale těšíme, až budeme moci vyrazit ven společně.

 

Děkujeme tímto všem rodičům a trenérům, že se stále snaží s dětmi něco podnikat, hýbat se, roznášet tréninky... prostě, že fungují, jak fungují. A přejeme všem mnoho sil...


Zuzana Jedličková | 2.3.2021

zpětzpět