Štafetová medaile po 12 letech

Dlouho vyhlížený sen se stal skutečností a trio Kajča, Nikča a Léňa vybojovalo na MČR štafet v Jakubčovicích bronzové medaile. Jedná se o první štafetovou medaili od roku 2008, kdy u Malého Hradiska vybojovaly stříbro Věrka Mádlová, Zuzka Stehnová (Jedličková) a Terka Petrželová (Panchártková). Fantastický závod, na který budeme dlouho vzpomínat, ať už budeme mít na mysli suverénní Káju na vyhraném prvním úseku, srdnatě bojující Nikču na tom druhém, anebo překvapenou Léňu na doběhu, když se dozvěděla, že finišuje pro medaili. Dámy, děkujem!

Pánové dnes všichni vesměs předvedli svůj standard, všem ovšem vytřel zrak Honza, který se po roce zjevil na závodech a v béčku po skvělém výkonu předával Hopovi po prvním úseku pouze necelé dvě minuty za čelem závodu. Áčko doběhlo stejně jako loni na 23. místě, béčko si polepšilo na 31. příčku. Jo a Bob přišel pozdě na předávku :D
Část z nás si ovšem pobyt na Moravě vzhledem k prodlouženému víkendu prodloužila, a čtveřice Vojta, Kája, Léňa + Cáš tak v neděli jela dobýt TTčko na Pradědu a až v pondělí se po zastávce na Dolní Moravě (tam už si dal TTčko pouze Cáš, Vojta s Léňou šli úseky) vrátili domů.


Vojtěch Netuka | 29.9.2020

zpětzpět