NVI koncept - zaloha pripraveneho clanku pro Lyznika

Spolu s tím, jak se připravoval náveh nového klubového oblečení, vznikal také Koncept nové klubové identity (resp. oblečení bylo jen jednou z jeho součástí). Nyní máte možnost se s tímto dokumentem podrobně seznámit (najdete ho v KISu - menu klubové info).

Jde o ucelené dílo, které komplexně řeší nejen oblečení, ale i logo, webové stránky či další materiály – to vše s cílem moderní, originální a jednotné vizuální prezentace SHK. Obrazové podklady doprovázejí vysvětlující texty, ve kterých naleznete odpovědi na mnohé otázky a které vám pomohou se v problematice více zorientovat.

Pokud by vám ale nějaké informace přece jen chyběly nebo k tomu máte jakoukoliv připomínku, dejte mi prosím zpětnou vazbu prostřednictvím anonymního formuláře (taktéž v KISu), a to až do středy 11. 3. 2020.


Dalším krokem bude vypořádání veškerých připomínek a jejich případné zapracování do finálního návrhu, o kterém se následně bude hlasovat. Nejprve nanečisto, opět v KISu (to abychom zjistili předběžný zájem o změnu), a pokud bude většina členů klubu pro, o definitivním potvrzení nové klubové identity rozhodne dle stanov až mimořádná členská schůze, kterou svolá VV.

Pokud by to ale nevyšlo, tak další příležitostí bude až každoroční členská schůze v roce 2021.


Petr Remeš Lyžník



(jsfk) | 28.2.2020

zpětzpět