Program na podzim

1) Do 16. 10. se budeme scházet u šatny na Biřičce. 2. a 9. 10. bude mapový trénink. 16. 10. bude běžecký test (kros v délce 1km) společný pro obě skupiny.


2) Poslední venkovní trénink bude 23. 10. Sejdeme se tradičně na Slezské plovárně, kde je nová výuková mapa a areál pevných kontrol. Kdo máte, doneste si s sebou čip, bude se běhat na krabičky. Na závěr tréninku bude připravený oheň s opékáním (jídlo a pití si doneste vlastní).
http://www.slezskaplovarna.cz/
https://mapy.cz/s/35BOe
Příjezd autem je přes nákupní centrum.

3) 30. 10. jsou podzimní prázdniny, trénink není.

4) Od listopadu do března se budeme scházet na ZŠ M. Horákové. Sraz bude v 16:45 u bočního vchodu u školního hřiště (vstup bránou napravo od hlavního vchodu). Na programu bude běhání venku (pokud to počasí dovolí), mapová teorie ve třídě a tělocvična.

5) O víkendu 10.-11. 11. se uskuteční tradiční celo oddílová víkendová akce "Zakončení sezóny". Program je následující: sobota ráno odjezd vlakem, ubytování, celodenní výlet (bojovka s plněním úkolů), večeře, společná zábava. Neděle snídaně, oddílové štafety, oběd, odjezd vlakem domů. Ubytování na postelích. Pokud budou mít děti zájem, vytvoříme týmy a pod vedením trenérů (rodičů) se mohou zúčastnit. Akce je určena i pro začátečníky. Přihlášky a zálohu 600 Kč vybíráme do 9. 10. Místo bojovky není předem známé a účastníci musí mít kostým (bude upřesněno jaký:-)).

Martina Hepnerová | 28.9.2018

zpětzpět