ŽA Jaro - zhodnocení

Nyní krátké zhodnocení žebříčku A po 8 odběhnutých závodech: https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=4500 . V D16A je Péťa na krásném 10.místě. Jejím nejlepším závodem byl asi finálový závod na MČR na krátké, který zaběhla bezchybně a byl z toho 3. flek! 28 je Marťa, 3 místa za áčkem. Na 39.místě je Denča, která má bohužel pouze 4 závody, ale počítá se jich 5. V D18A si pěkně vede Štěpa a je 19. Tím, že se dostala do A finále na krátké, tak dohnala závodní manko a má započítaných přesně 5. závodů. U kluků bohužel moc chválit nemohu. V H16A je David 31 a pro áčko je potřeba být nejhůře 25. Ráďa v H18A je místo za áčkem 26.
Na podzim to bude chtít dobře a bezchybně zaběhnout ŽA v Boru a na MČR na kláse se nejlépe dostat do áčkového finále. Doufám, že o prázdninách se budete snažit něco dělat. Je možnost využít společných prázdninových tréninků v úterý na Bíře od 17:15. Měl by to být trénink od Wikiho, podle prázdninového tréninkového plánu, který už byl zveřejněn na FB.
Na konci prázdnin, v pátek před CVČ (31.8.), budou v Trutnově testy STM. Účast na STM by měla být pro naše áčkaře a lepší béčkaře jako povinná. Jinak Vám všem přeji suprové prázdniny! ;-)


Bob | 2.7.2018

zpětzpět