6. a 7. ČPŠ 2016 - VÝSLEDKY / HODNOCENÍ + MODELY o víkendu

Výsledky ze soboty jsou tady, z neděle tady, průběžné pořadí ČLK tady, NK-T2016 po sprintu v Brně a dalším týdnu zde. A hodnocení ... v článku.

 

SOBOTA H21

A: 5. místo (Hepner - Komanec - Šmehlík)

B1: 26. místo (Remeš - Jirásek - Svoboda)

B2: 37. místo (Paclík - Netuka - Weiner)

 

SOBOTA D21

A: 5. místo (Teplá - Jedličková - Mechlová)

B1: 17. místo (Chmelařová - Červená - Fundová)

B2: DISK (Myslivcová - Čečková - Hepnerová/D)

 

Sršní závod. Opět. Doufejme, že letos už naposled. Nic příjemného to není. Sám jsem tentokrát taky schytal a i když nic jako anafylaktický šok se nekonalo, tak moje pocity v 15h odpoledne byly podobný jako pocity v 15h odpoledne po SHK zakončení 2014 na Ostaši. V těle jsem měl jedy a na ty jedy drogy a točil se se mnou svět. Konec výlevů. Hop i Vask si neodpustili chyby, proto v mistrovské konkurenci "pouze" 5.místo pro áčko (to se hezky píše). Béčko tentokrát stabilně a vysoko, i Bobik se podle mě na svoje poměry pochlapil. Céčko taky stabilně, ale celkově i vlivem chybek o úroveň níž. Přesto byla nominace třetí H21 štafety na MČR až nečekaně blízko. Nevadí.

 

U holek v repre formě na podzim běhající Lenka vyválčila ve finiši ve skupině o 3.-7. místo pěknou pátou příčku. Luxus. Obě béčkové štafety pak mířily jasně za postupem, nebýt disku. Zamrzí to, ale stane se a brečet nemá smysl. Děláme to pro radost a ne abychom z toho měli těžkou hlavu. Jinak pěkné výkony.

 

NEDĚLE H21

A: 6. místo (Hepner - Komanec - Šmehlík)

B1: 28. místo (Paclík - Netuka - Weiner)

B2: 42. místo (Remeš - Jirásek- Čečka)

 

NEDĚLE D21

A: 4. místo (Myslivcová - Jedličková - Mechlová)

B1: 13. místo (Chmelařová - Červená - Fundová) = KAPŘI

B2: DISK (Teplá - Čečková/D - Hepnerová)


Tady bych se vlastně mohl až na pár detailů opakovat :) To dělat nechci, takže raději pogratuluji všem, kteří jsou se svými výkony spokojeni a stejně tak všem, kterým se výsledkově dařilo při krásném sprintu v Brně (výsledky).

 

ČLK a stav týmu

Ač stavíme nakonec na MČR pouze 2xHD21 štafety (ale 3 družstva) a i když máme v průběžném hodnocení ČLK méně bodů než loni touto dobou (i přes aktuálně lepší umístění), mám paradoxně z šíře letošního týmu a jeho rostoucí formy dobrý pocit. Věřím, že během posledních třech týdnů stihnete dobře potrénovat a trénink následně i vstřebat kvalitním odpočinkem a na MČR Š+D se třeba dočkáme nějakého milého překvapení. A abychom si nasměrovali myšlenky tímto směrem, tady se můžete podívat na ukázky mapy z MČR Š+D. Bude-li stavitel při smyslech, čeká nás tentokrát opravdový orienťák a já věřím, že to nám bude sedět.

 

MODELY o víkendu

Nadcházející víkend byl v Termínovce rezervován pro společné modelování. Pod článkem se v případě zájmu můžeme domluvit, kdo a kdy a kam se vypraví a jestli se pokusíme o synchro.

 

 

 

 

 


vask | 20.9.2016

zpětzpět