4. a 5. ČPŠ 2016 - VÝSLEDKY / HODNOCENÍ

Výsledky ze soboty jsou tady, z neděle tady, průběžné pořadí ČLK tady a hodnocení ... v článku.

 

SOBOTA H21

A: 12. místo (Hepner - Šmehlík - Jirásek)

B1: 27. místo (Remeš - Netuka - Weiner)

B2: 41. místo (Komanec - Svoboda - Souček)

 

SOBOTA D21

A: 6. místo (Chmelařová - Hepnerová - Teplá)

B: 14. místo (Fundová - Červená - Novotná)

 

To nebylo špatný. Vask s Edou vracející se do pelotonu po zranění si ostudu neutrhli, Lyžník potvrdil kvalitu svých letošních prvních úseků a čelní balík opustil až těsně před koncem závodu, Hop si stihnul několikrát odskočit a přesto předvést pěkný výkon a i šetřící se Vojta a vypomáhající Piškot to zvládli se ctí. Vyčnívá pak výkon Kuby, který si v tréninku střihnul Emila a bylo to znát. Nejvíc tak asi mrzí čtyřminutová Mícova minela na, mírně řečeno, zvláštní prohlubni a Tomových 60 minut v lese. Ať si Bára řiká, co chce, 10 kilo dolů Tome (= 10 minut :) a třetí štafetu nominujeme na mistrovství i v tomhle složení a při týhle konkurenci ;)

 

Holky hodně slušný. Letos nás jejich výsledky drží nad vodou víc než jindy. Míše to pořád jde i přes měsíční nevycházení z domu skrze diplomku, Martina se lepší závod od závodu a šušká se něco o čtyřstovkách na Sokolu, což je prostě paráda ... a Kája? Wow! Měla svůj den a její čas je toho důkazem. A holky v béčku stabilně vysokej standard ... na to se holt dobře kouká. Díky!

 

NEDĚLE H21

A: DISK (Remeš/D - Hepner - Jirásek)

B1: 25. místo (Netuka - Komanec - Svoboda)

B2: 39. místo (Šmehlík - Souček - Weiner)

 

NEDĚLE D21

A: 9. místo (Chmelařová - Hepnerová - Teplá)

B: 18. místo (Novotná - Červená - Fundová)

 

Tady už tolik důvodů k radosti nenajdeme. Kopce byly pořádný a únava po dvou sobotních závodech byla znát (gratulace ke sprintovým výsledkům hlavně holkám!). Lyžník nepohlídal kódy a body do ČLK uplavaly po řece. Chlape, ty si toho můžeš díky fyzický převaze v lese dovolik tolik ... dovol si i pečlivost. Pamatovat, neopakovat. Jedeme dál. Jinak to byl u chlapů takovej unavenej standard a přísnější měřítka by snesly asi jen výkony Edy a Hopa.

 

Holky to zase podržely, Martina zase zalítla. Díky moc!

 

 

ČLK

 

Jaro je pryč. Na podzimní šňůru bychom měli potrénovat, protože věřte nebo ne, loni touhle dobou jsme měli 134 bodů (ve 4 ze 6 závodů). A teď? 102 bodů. Krčíme se na 7. místě.

 

Nebudu se pouštět do nějakých rozborů, ale Mistrovstvím Moravy to začíná, neschopností číst web a přihlásit se včas na víkendovky to pokračuje a upatlaným "nic moc" to končí. Aktivita, struktura, pochopení, prostředí, atmosféra. Bylo to pro mě tak inspirativní, že jsem si dovolil i takový krátký příběh o SBPK ... :) A ano, není to zas tak hrozný. Vlastně vůbec ne, většinou se snažíme. V rámci možností. Zkrátka sem si tak lehce zafabuloval, abych si odlehčil :))

 

Přihlášky na víkendovky necháme otevřené do této něděle, třeba se ještě pár lidí najde.

 

Bušidó Klokani, běhání s mapou je fajn :)

 

 

 

 

 


vask | 7.6.2016

zpětzpět