Dobrá práce!

Námi pořádaný dvojzávod Českého poháru, Žebříčku A a českého Žebříčku B je minulostí. Jistě postupně budou přibývat na netu ohlasy, ale podle reakcí závodníků na místě můžeme být s provedením závodů spokojení! Takže je na místě za to poděkovat:
1. Účastníkům, že přijeli a absolvovali náročnou podhorskou sobotní klasiku i nedělní pestrou krátkou trať.
2. "Někam nahoru" za počasí, protože ne nadarmo se říká: Hezké počasí = polovina pořadatelského úspěchu.
3. Stavitelům Michalovi Jedličkovi a Honzovi Petrželovi za povedené tratě, nad jejichž vymýšlením strávili spoustu času, a Honzovi Langrovi, který je spolu s mapami připravil k tisku. 
4. Spolupořadatelům z LTU vedených ředitelem závodů Pavlem Petrželou, kteří odvedli na svých úsecích (parkování, občerstvení, hlídání kontrol, cíl a ubytování) velmi dobrou práci. Upřímně napíšu, že bez jejich pomoci a kontaktů v jejich domovském městě bychom závody v takovém rozsahu nebyli schopni připravit.
5. Klubům PHK a JIL za půjčení materiálu v rámci dohod o spolupráci a Martinovi Vikovi za vstřícný přístup k našim požadavkům při tisku map.
6. A nakonec zamířím do vlastních klubových řad: Díky všem, kteří se podíleli na přípravě a pořádání závodů s největším počtem účastníků ve více než třicetileté historii klubu (když nepočítám zcela výjimečné JMS a jeho doprovodné závody). Všechny naše úseky - technická podpora, sobotní občerstvovačky, roznos, starty, IT, GPS i školka - fungovaly bez problémů a dohromady se postaraly o pozitivní dojem ze závodů. Jmenovat nebudu, protože ať vedoucí nebo "pěšák" - ani bez jednoho by se pořádání neobešlo. Všichni, kdo tam byli, o sobě vědí. A vědí také o těch, kteří si místo rok a půl dopředu plánovaného pořádání vyrazili na víkend jinam...
Další větší pořádání nás čeká relativně za dlouho: v sobotu 5. listopadu v Kaňku u Kutné Hory závod Východočeského poháru a Ligy Vysočiny na krátké trati a 16. září 2017 závod Českého poháru štafet v Miletínských Lázních.


Honza Netuka | 1.5.2016

zpětzpět