2.ČPŠ 2016 - po MČR NOB - VÝSLEDKY / HODNOCENÍ

Výsledky jsou tady, průběžné pořadí ČLK tady a hodnocení nezúčastněného kauče, co má k dispozici jen webovky závodu ... konkurence byla mistrovská. Zdá se mi, že závody ČLK začínají získávat v ČR čím dál tím větší prestiž a je čím dál tím těžší se prosadit. A to je dobře, protože výzvy máme rádi. Za sobotní noční výkony gratuluju Zuzce (6.) a Lence (9.) a veterán Hop si veze zlato! :) Jo a Tom krásnejch skoro 150min. v nočnim lese ... seš hustej!:) Ale zpět ke štafetám:


SHK

  • D21A (Míša, Lenka, Zuzka) ... 5.místo
  • D21B (Bára, Kája, Adélka) ... 12.místo
  • H21A (Lyžník, Hop, Vojta) ... 21.místo
  • H21B (Vrabec, Ondra, Kuba) ... 38.místo

 


Holky respekt. Jak áčko, tak béčko - luxusní výkony, díky a gratulace.

Kluci - mohlo bejt líp.

K jednotlivcům - jestli se nepletu, tak Míša i Lyžník si odběhli svoji premiéru v A-týmech v dospělých ... a oba ve velkym stylu. Fakt parádní výkony! Míša si jen tak přihopkala s Klárou Procházkovou na 3.-4. místě z bodujících štafet (ZBM2 nakonec DISK), a to 2,5min. za našláplou Martinou Tichovskou a Lyžník si zase jakoby nic přifrčel ve skupině na 5.-14. místě, a to jen minutu za čelem - však už to psal Hop. Wow! Prostě klobouk dolu oběma.

 

Jinak zlatej veterán ;) zaběh jako vždy přesvědčivě a hlavně víme, že půjde ještě nahoru. Vojta si zatím zřejmě vybírá nováčkovskou daň a kluci tak nakonec top10 neuválčili, ale v poho. Vojta je mladej a my mu dáme čas se adaptovat. Adélka si zkusila finiš a aspoň podle času to vypadá, že se ctí a nedala to zadarmo! :) Ostatní podle mě standard a to, na co mají. Možná kluci z béčka by se rádi viděli vejš, ať už kvůli chybám nebo kvůli nestálý běžecký formě zaviněný rýmičkama. Každopádně sezóna je pořád ještě na začátku a nás zajímá hlavně podzim. Hlavy vzhůru.

 

Na MČR SŠ do dalekýho Uherskýho Brodu pojede nakonec vlivem všech možných i nemožných okolností jen jedna štafeta a my jí budem držet pěsti, aby nějakej ten bod urvala.

 

Teď o víkendu nás čeká Mistrovství Moravy u Brna - naše největší příležitost na body, odměny atd. ... tak snad se nakonec dá tým dohromady a bude to nejen o zážitku, ale i o výsledku. Už bychom nějakej potřebovali. Teda hlavně klucí ;)

 

Zabojujem.

 

 

 

 

 

 





vask | 18.4.2016

zpětzpět