Kdo je kdo v SD 2016 + Přihlašování na štafety

Jen v rychlosti, aby mohli být všichni v obraze, kdo a co letos zajišťuje. Loni to bylo takto a letos to zůstává víceméně stejné, ža což jsem rád, protože ačkoli ta práce není třeba navenek tolik vidět, je tam, je kvalitní a je to znát. Děkuju.

 

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA ŠTAFETY ("koštové" jsou Hop s Vaskem pro kluky a Zuzka s Lenkou pro holky)

  1. na webu SD se objeví avízo v podobě článku/rozpisu - co, kdy, kde, náš termín přihlášek (náš interní termín bude o 2 dny předsazen před reálný deadline ORISu kvůli šanci řešit přihláškový přetlak/nedotlak)
  2. v KISu se přihlásí ten, kdo chce jet - nespekuluje jestli bude/nebude místo, jestli má/nemá výkonnost atp. (Eda zodpovídá za koštům správně nahlášený počet Poláků)
  3. ve dvou dnech mezi naším interním deadlinem a reálným deadlinem si holky i kluci vyřeší svůj přihláškový přetlak/nedotlak tak, aby bylo jasné, kolik štafet je potřeba přihlásit (může zbýt náhradník/náhradnice, nebo se naopak podaří sehnat šestou holku/devátého kluka, ...) - za realizaci této komunikace  jsou zodpovědné osoby (koštové) Hop s Vaskem u kluků a Zuzka s Lenkou u holek
  4. cílem je mít jasný počet štafet - kluky Kajče finálně přihlásí Hop, holky Zuzka (v nejhorším případě to může teoreticky zůstat i ve fázi "máme jednoho navíc" - kdyby dotyčný fakt nakonec neběžel, bude mít aspoň "čárku za účast" pro účely Podpory 2016, NEBO naopak "musíme do závodů ještě jednu sehnat" - i toto řeší příslušní H/D koštové)
  5. v období od konce přihlášek do týdnu před závodem pak kaučové s oponenty a běžci dořeší konkrétní složení jednotlivých štafet - soupisky
  6. v týdnu před akcí se na webu SD objeví článek o tom, co nás o víkendu čeká včetně složení jednotlivých štafet
  7. těsně před závody, ale v termínu, vyplní Hop (kluky) a Zuzka (holky) soupisky (pokud se někdo během těch pár dnů do závodů zrakví/onemocní, musí to co nejdříve nahlásit SMS nebo mejlem příslušným H/D koštům - Hopovi s Vaskem, resp. Zuzce s Lenkou, aby to bylo řešitelné)

Kdybych to měl shrnout, tak se po většině z vás chce jen to, abyste se bez špekulací a včas přihlásili a následně se v případě potřeby nechali koštama kontaktovat, resp. je kontaktovali v případě, že onemocníte atp. ... Nic víc.


Věřím, že takto je to funkční a předcházíme tím zmatkům a stresům, pojďme to vždy dodržovat a zvyknout si na to.

 

 

KDO JE KDO V SD 2016

 

kaučové

  • vask
  • Zuzka (navíc fotí, ale i sbírá fotky po každých závodech napříč O-galeriemi a vytváří tak databázi SHK fotek, ze které pak můžeme čerpat při nejrůznějších příležitostech - nebojte se přispět jí pěkným úlovkem z vlastního archivu)

 

oponenti (podílejí se mj. na nominacích do štafetových závodů a dalších rozhodnutích důležitých pro směřování SD)

  • Lenka M. (navíc košta)
  • Eda (navíc zaštiťuje vztahy se zahraničními posilami klubu - nyní hlavně z Polska, ale kdo ví ...)
  • Míca (navíc se stará rychle a pružně, když se někde vyvrbí IT potřeba; mj. zodpovídá za google sheets prostředí Modelů SHK)

 

kasesprávce skupiny, všestranný organizátor, košta

  • Heppy

 

redaktor, grafik

  • Kuba
  • Vojta (Medailonky)

 

Nemluvě o dalších, kteří už bafuňaří na celoklubové úrovni, jako třeba přihlašovatelka Kája :)

 

DOVĚTEK

Fakt tady nemlátíme prázdnou slámu. Jakkoli jsme pořád ještě na startu, resp. víme, kam to ještě můžem posouvat, už teď je vidět pořádný kus práce za námi. A každý v SD z toho profituje. Teď sem si to tady v bodech sesumíroval, napsal a pak zase smazal. Kdo se dívá, ten to vidí. A snad vidí i to, že tým je víc než jednotlivec, že spirit je víc než výsledek a že i cesta může být cíl. Zenovej konec článku což? :) Tak vyskočte od kompů a běžte trénovat! Nejlíp nějaký ÁPéčko v terénu. Mám vás rád a těšim se, co letos předvedem :)

 


vask | 2.3.2016

zpětzpět