Modely SHK - statistika

Slíbená čísla týkající se Modelů SHK jsou zde. Není to nic objevného, jen taková snaha o nadhled, který nikdy neuškodí a lze jej snadno každý rok doplňovat. Za všimnutí stojí 2 věci ...

  • kluci jsou daleko vášnivější modeláři než holky - ty už to se svým zaznamenáváním mezičasů dotáhly tak daleko, že není z čeho vycucat VBT ... snad se letos polepší ;)
  • a ano, čeká vás letos Model SHK no.3 ... Nechal jsem se přesvědčit, že to má cenu, pak jsem dlouho přemýšlel, o čem by to vlastně tentokrát mělo být a teď můžu říct, že se mi líbí, a moc. Sice zatím jen na papíře, ale říkám si, že ta naše hradecká "Kytlice" (neboli terén MČR Š+D 2016) byla objevena :) ... a parametry? Holky 4,1km/200m, kluci 5,0km/250m. Ne, easy to nebude. Roznesen, zveřejněn a zařazen do Nominačních kriterií ;) bude koncem března, ale vy teď můžete rozhodnout, jakou barvu si budeme s "trojkou" spojovat - na výběr máte ze 4 možností ... 2 modré variace, jedna hravější, druhá serioznější, nebo oranžové fortissimo s různou barvou písma? Kdo chce, vyjádří se do komentářů.

 



vask | 18.2.2016

zpětzpět