Termínovka 2016 + Tréninky zima 2015/16

Termínovka na příští rok je tady. Žluté barvy tam zas tolik není, tak doufám, že se ve vyznačených datech potkáme v co nejhojnějším počtu. Letní horskou víkendovku teda ještě poštelujem v průběhu jara.

 

Dokument "Rozpočet a Podpora 2016" může sice vzniknout až ve chvíli, kdy bude mít SHK přiklepnuto finance od města atd., nicméně už teď můžu potvrdit, že pokud vše zůstane v zaběhlých kolejích, chceme finance SD spravovat obdobným stylem jako letos, neboli zůstane zachován princip financování opírající se o "důraz na tým", neboli štafety, kempy, výjezdy atd. obsažené v Termínovce budeme dotovat i nadále, a to v maximální možné míře.

 

 

Tréninky zima 2015/16

 

Protože Vojta Král by nepřefinišoval na MČR štafet Radka Nožku ani trošku a ani Trošku, kdyby netrénoval přes Zimičku, bude z pohledu kauče užitečný dát vám dostatek možností nabrat zimní objem. Ne každej je totiž tak svědomitej jako Funík, kterej je schopnej nabírat objem celoročně.

 

Nejdřív vysvětlení toho, co vidíte v Termínovce:

 

  • Borohrádek = BpDSSZP (Běh po Den Starých Stopách Zlatého Prasete)

V 8h ráno vláčkem do Borohrádku a na sváteční oběd už hezky doma. Jedna z nejhezčích SHK tradic. Běží se za jakéhokoli počasí a občas se k nám přidají i nějací ókáčáci. Parta bývá početná a mít foto s plotem/keřem od Karla Hausvatera je značkou kvality každýho Slávisty :) Kdo nemá k...e na Borohrádek, může se přidat až na Lesňáku, kam se přibíhá kolem 11h.

 

  • Vítkovice

Tradiční lyžovačka/válečka ve Vítkovicích.

 

  • ZA 1-5

Snad už netřeba představovat (kdyby přecejen). Přihlášky atd. přes Fb (O-Hradec).

 

  • Výjezd 1-5

Formát plánovaně sdílený s dorostem. Budou to sobotní dopo výjezdy mimo HK do zajímavějších terénů, kde se budeme snažit připravit pro účastníky "něco víc" (orotofoto, kolečko, forsáž pasáže, paměťák pasáže, ...). Koncepčně bych to shrnul jako "terénní objem + snaha o meziprahové hry s mapou". Přihlášky atd. přes KIS.

 

  • Biřička 1-3

Nebude-li nic "lepšího", Biřička nás zabaví. Možná se hecnem a najdem si řidiče nebo vlak, kterej nás hodí za město, abychom se do klubovny jen vraceli a nemuseli z ní i startovat.

 

  • LPU NOB/trénink

Viz Fb O-Hradec a tento dokument. Původně jsem si myslel, že tréninky připravované každých 14 dní od LPU budeme využívat k sobotním "výletům za město", ale aktivita Jedly s Honzou v podobě vícero Výjezdů tento plán narušila, do pozitivna samozřejmě. Nicméně ty tréninky v lese budou a je tedy jenom na nás domluvit se a vyrazit na ně! Přes mejly, přes SMS, přes Fb. Jak název napovídá, můžeme tak učinit ve dne i v noci. Mapy průběžně na Fb O-Hradec.

 

  • VT Repre

Některé z Repre víkendovek budou mít status "OPEN", neboli zúčastnit se může kdokoli. Byl bych moc rád, kdyby se letos zúčastnil i někdo z nás. Věřte mi, že přínos těch pár tréninků (a Repre atmosféry) pro váš osobní O-rozvoj je až neuvěřitelnej. Kdo bude chtít jet, může počítat s příspěvkem na náklady mezi 50-100% (podle vzdálenosti atp.). Toto je novinka, kterou nemám ještě prodiskutovanou, ale jak jinak podpořit kvalitu našeho mančaftu? Moc lepších příležitostí opravdu není ... A pokud by někdo trpěl přehnaným respektem, může si něchat vyprávět od Míši o tom, co byl schopen s mapou vykouzlit Miloš Nykodým, nebo koneckonců historky ode mě, Edy, Hopa, Jedly, ... zkrátka jsou to jenom kluci a holky, co makaj celej rok a mají stejně talentu jako vy. A status "OPEN"? Radovan má minimálně 3 dobrý důvody, proč to dělá - finanční, provzdušňovací/tmelící a výchovný - ten se týká nás. Je to jako hrát hospodskej fotbálek s o 3 třídy lepšíma protihráčema ... za hodinu se zlepšíte tak, jak za 10 dní hraní se sobě rovnými. My se potřebujem zlepšit, Radovan potřebuje rozšiřovat základnu motivovaných ... Howgh.

 

  • VT TSM

Akce určená primárně dorostu, ale po předchozí domluvě bude možná účast dalších zájemců. Konkrétní podmínky bychom pro zájemce upřesnili před každou akcí. Opět to bude přínosné a intenzivní, to je bez debat.

 

  • test ŽA SHK

Testování tratí atp. pro námi pořádaný ŽA. Může a nemusí proběhnout v daném termínu.

 

 

Tréninky v týdnu v HK (můžeme mj. využít tréninky dorostu):

 

  • út 17h klubovna

terénní běh s čelovkama po vyznačeném okruhu (kdo nemá čelovku, napíše a půjčí si od dorostenců - mají nějaké navíc)

 

  • st 17h Sokol

ABC, úseky, spec.síla (šatna zajištěna)

 

  • čt 18:15 hráz rybníku Cikán

běh s čelovkama, důraz na kopečky (schází se směs dospělých OK99 a SHK)

 

  • pá 17:30 Alice + 19h fotbal Milada Horáková

 

  • so+ne - viz Termínovka

 

 

Tak trénujte a buďte zdraví :)


vask | 25.11.2015

zpětzpět