Prázdninový kalendář vs SD

Než si řekneme něco k dalšímu víkendu (MČR NOB + ČPŠ) a než si představíme Model SHK no.2, pojďme si zadiskutovat o prázdninách a našich společných aktivitách během nich.

 

Nejdůležitější prázdninovou akcí by určitě mělo být společné třídenní soustřéďo v terénech MČR Š+D ve Vracově na samém konci prázdnin - viz Termínovka (mj.připomínám, že to, co se v termínovce píše, to taky proběhne ... že nevyšel první sraz v Šaštíně neznamená, že zbylé akce a jejich důležitost jsou tak nějak jako "orientační", "vyšumitelné" ... Termínovka je prostě dokument, který platí a když je něco zeleně - kdo chce jede, kdo nechce nejede; když je něco žlutě, snažím se dorazit nebo se třeba omluvit, když nemůžu/nechci). Kde budeme spát a jaká bude skladba tréninků, to teď v týdnu začnu ladit spolu s OK99, kteří tuto "víkendovku" absolvují s námi.

 

No a pak byla poptávka po nějaké další společné prázdninové akci - vícedeňky atp. Mno, já si nad tim podumal a jako nejlepší řešení "ze všech stran" mi přijde hromadná účat na "posledním" Piškot Cupu v termínu 31.7.-2.8. ... ostatní účasti na prázdninových vícedeňkách bych nechal na osobních preferencích každého z vás (některé termíny přihlášek už se limitně blíží - pozor na to).

 

Tolik k tématu z mé strany, očekávám diskuzi v komentářích pod článkem :)


vask | 21.4.2015

zpětzpět