1.ČPŠ / 19.4. / Brno - info, soupisky + PODPORA SD 2015 updated

Málem jsme to prošvihli, ale po příkladných reakcích všech zúčastněných stavíme nakonec 3H a 2D. Vzhledem k počtu přihlášených štafet je už teď jasné, že body budou. A budou slušný. Důležitý jsou 2 věci: kontrolovat kódy a bojovat o každej flek ...

 

veškeré info k závodu je zde

doplněný dokument Podpora SD 2015 v pdf je zde (vysvětlení dále v textu)

 

co, jak a proč - doporučuju číst pomalu a snažit se porozumět, jde to ;)

Chceme postavit vždy jednu "TOP" štafetu a pak dvě vzájemně co nejvyrovnanější, aby nejhorší SHK štafeta v závodě byla co nejvýše v pořadí a získala tak co nejvíc bodů do ČPŠ.


Na stručnou vysvětlenou předkládám 2 principy, které vše určují:

1) Vzhledem k dotacím, které mj. financují naší skupinu, potřebujeme skončit na konci roku co nejvýše v dlouhodobých soutěžích typu ČPŠ, resp. ČLK (liga klubů). Bodování těchto soutěží se skládá z nejvyšších bodových zisků daného klubu v každém závodu ČPŠ. Proto tedy snaha o top týmy H i D, které by tyto klíčové body měli vždy vybíhat co nejvyšší.
2) Vzhledem ke snaze o co nejširší partu lidí a taky vzhledem ke snaze mít na MČR štafet a družstev možnost postavit co nejvíc štafet (ideálně 3 a 3) potřebujeme, aby štafeta, která skončí ze SHK štafet v závodě poslední, brala stále slušný počet bodů a "nominovala" se tak na MČR. Proto tedy snaha o dva co nejvyrovnanější týmy kromě "TOP" týmů. (Toto samozřejmě platí pouze v případě, že stavíme v kategorii H nebo v kategorii D právě 3 štafety.) Pro zájemce je toto všechno jasně popsáno včetně čísel ve dvou dokumentech pdf: 1 a 2.

 

SOUPISKY pro 1.ČPŠ

holky:

A Kája-Zuzka-Lenka

B Eliška-Míša-Dita

 

kluci:

A Hop-Vrabec-Eda

B1 Piškot-Paki-Vask

B2 Lyžník-Míca-Kuba

 

odměny za umístění

Platí dokument zveřejněný před pár dny, nicméně byl doplněn ještě o jeden odstavec - viz odkaz na začátku článku. O co jde: v případě, že se snažíme postavit jednu "TOP" štafetu a pak dvě co nejvyrovanější, jako právě v tomto případě, bude to s odměnami za výsledek tak, že "A" to má furt stejný a ty dvě vyrovnaný štafety jsou braný obě jako "Béčko", přičemž výsledková hranice pro odměnu je pro obě 15. flek včetně. Prostě se snažte :)

 

dovětek

Původně měl být tento víkend kombinací sprintu v Rychnově, kolaudačky u Piškota a ČPŠ (dohromady to dávalo smysl i dopravně atd.). Nepovedlo se, kolaudačku odkládáme. Ale to nevadí! Jako tým "si se užijem" v sezoně ještě mockrát! :)

 

doprava a "tamto"

Někdo transit s Hopem, někdo autem s Vrabcem. Máte to v KISu. Mno, to je všechno a hlavně se v sobotu večer moc ... vy víte co.



vask | 16.4.2015

zpětzpět