1.ZA - výsledky, mapy, sumář

Na základě vašich ohlasů (díky za ně) můžeme říct, že placka na Roudničce nás rozhodně nenudila. A o to šlo. Účast byla taky slušná, i když doufám, že příště (20.12.) se sejdeme v ještě větším počtu. Kamarádi z OK99 - neostýchejte se použít klubku SHK jako převlíkárnu. Oficiální dík patří Chaloupským, jejichž putovní pohár z Nočního kufrování bude po doplnění novou plaketkou plnit i dál svou putovní  obšťastňovací funkci - tenktokrát jako trofej pro vítězný klub našeho zimního zápolení. A jak to tedy dopadlo?

Chlapy vyhrál Hop, ženy Pája a v klubech jde do jasného vedení SHK. Jen tak dál :) Výsledky prozatím zde (brzy přibude na webu SHK panýlek - jako je na Model SHK).

 

Pro ty, kteří by si to chtěli dát ještě jednou (nebo třeba jako NOB) a pro ty, kteří se 1.ZA z nějakých důvodů nemohli zúčastnit, zůstala v lese viset farsta "mlíko" a roznešen je i "lauf" - na všech kontrolách jsou červenobílá mlíka a NOB reflexy. Mapa zde a nějaké vytištěné mapy zbyly i na klubce. Zároveň můžete využít i variantu se startem z Roudničky, která poslouží jako NOB hlavně pro LPU - na oplátku s námi sdílejí jejich NOBy. Mapa zde. V lese budou kontroly viset cca do 17.12.

 

Připomínám, že obtížnost se příště o stupínek zvýší. Už nebude vše tak z dálky vidět. Tedy - snad to pro vás byl dobrý start postupného zlepšování základních mapových technik. Bezpečná řešení (= principy funkční i v daleko obtížnějších podmínkách) některých "tricky" postupů jsou pro ilustraci zde. Abych nezapomněl - kdo má chuť začíst se do "keců" (viz Kutloch ;), který stojej za celou touhle akcí a mj. v nich najdete i systém bodování - jsou zde.

 

V úterý 16.12. se zde - na stránce dospělých v rámci webu SHK - objeví článek s kilometráží 2.ZA - komentáře pod tímto článkem z 16.12. pak poslouží jako přihláškovník (deadline do středy 17.12. 20h), ať můžeme vytisknout správný počet map.

 

Díky za účast a těším se příště.


vask | 1.12.2014

zpětzpět