Pořádání v roce 2019

Honza Netuka | 18.12.2018

Na příští rok připravujeme, kromě zatím nejasného počtu závodů Ligy hradeckých škol, následující o-akce:
17. 2. závod Zimní hradubické ligy se zázemím na Slezské plovárně. Běhat se bude podle ("lesní", nikoliv sprintové) mapy Malšovice po loukách, lesíkách i městskou zástavbou. Část prostoru závodu je zmapována vůbec poprvé. Tratě připraví Honza Netuka.


13. 4. Mistrovství ČR v nočním OB a 14. 4. závod Žebříčku A na krátké trati spojený se závodem Východočeského poháru. Centrum bude po oba dny u nového Obecního domu v Boháňce - Skále. Prostor Vřešťovského chlumu je přemapováván po 20 letech, ale nedělní mapa nabídne i kousek zcela nového velmi členitého prostoru. Staviteli tratí jsou Michal Jedlička (NOB) a Kuba Weiner (KT).

8. 6. budeme dalšími pořadateli letos premiérové kombinace dvou závodů v jednom dni, totiž Mistrovství Východočeské oblasti štafet a závodu Východočeského poháru ve sprintu. Zajímavostí je, že koncept závodu štafet je původním (schváleným, ale neuskutečněným) projektem závodu štafet JMS 2013. Poběží se v okolí hradeckého Lesního hřbitova a tratě většiny kategorií zamíří i do zajímavého prostoru bývalého vojenského cvičiště. Prostorem odpoledního sprintu budou hradecké lokality Slezské Předměstí - jih a Orlická kotlina. Štafety staví Zuzka Jedličková a sprint Vojta Netuka.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: