Žaket - tiskárna pro orienťáky (podpora)

(jsfk) | 5.5.2020

Ahoj,
kvůli různým omezením se v současné době dostala do ekonomických potíží spousta firem. Jednou z nich je i tiskárna Žaket, která se velkou měrou podílí na tisku map a dalších materiálů potřebných pro náš sport. Proto předávám jejich prosbu a prosím Vás, abyste zvážili, zda jim můžete pomoci.
Josef Kohout
==== 28.4.2020====
Přátelé a kamarádi,
mnozí z Vás nás dobře znáte, přesto dovolte krátké představení. Naše firma ŽAKET byla založena v roce 1991 a působíme jako tiskárna, grafické studio a mapové vydavatelství.

Od samého začátku se zaměřujeme na sektory sportu, cestovního ruchu a kalendářovou tvorbu. Bohužel specializace, která byla po desetiletí výhodou, nám v této výjimečné době zrovna nepomáhá. Naše kapacita je totiž od března do srpna vyhrazena především tisku pro cestovní ruch a volnočasové aktivity (mapy, startovní čísla apod.).
Opatření vlády zakazující veškeré sportovní akce a pohyb lidí včetně uzavření mnoha provozoven (hotely, CK, knihkupectví atd.) zapříčinily, že jsme od poloviny března v podstatě ze dne na den přišli o drtivou většinu všech zakázek. Nejen aktuálních, ale i na měsíce dopředu, nejen v ČR, ale i v zahraničí. Výsledkem je propad obratu na úroveň 9% loňského srovnatelného období a slibovaná pomoc shora je i přes veškeré proklamace pomalá, navíc reálně v podstatě nulová.

Rádi bychom Vás proto oslovili s projektem nástěnného kalendáře „Tváře bez roušek“. Snažíme se zajistit si tím práci na pokrytí nezbytných režijních nákladů a Vám na oplátku poskytnout něco, co Vás potěší.
Nás nemůže potkat nic horšího, než že nás stát po třiceti letech existence pošle za měsíc ke dnu. Jenže jsou tu i tací, kteří mají život ještě těžší. Proto část výtěžku věnujeme stacionáři pro hendikepované děti Centrum HÁJEK.
Kalendář formátu 620 x 450 mm je sestaven z portrétů žen, mužů a dětí, které na svých cestách nafotil Ivoš Novák. Ukázku kalendáře si můžete prohlédnout zde.
Výjimečná doba si žádá nestandardní řešení, proto je kalendář 16 ti měsíční od září 2020 do prosince 2021! Slibují nám totiž, že již od září nebude třeba roušky nosit, takže si budete moci srovnat krok s portréty a nečekat s pověšením kalendáře až do nového roku.
Kalendář si můžete objednat do 17. 5. 2020 za 400 Kč prostřednictvím formuláře. Následně obdržíte potvrzovací mail s platebními instrukcemi včetně unikátního variabilního symbolu. Po uzávěrce objednávek zahájíme výrobu a distribuce proběhne v červenci poštou (po dohodě lze i jinak).
Za podporu děkujeme a oceníme, pošlete-li informaci o našem projektu dále do světa. Naši výzvu je možné sdílet i na facebooku.
Za firmu ŽAKET: Ivoš, Jarda, Blanka, Miloš V., Madla, Jája, Miloš K.,  Štěpánka, Tomáš, Ondra, Alena, Roman, Pavlína

P.S.
Máte-li možnost k nám přímo nasměrovat jakoukoliv tiskovou zakázku, uvítáme i tuto Vaši pomoc.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: