Vybíráme nové klubové dresy

konec 4/2/2020 | 27.3.2019

Pro všechny, kteří byli na letošní výročce, to sice není žádná novinka, ale pro ty ostatní možná jo – připravujeme totiž nové klubové oblečení. Požadavek vzešel primárně z poptávky po sprintových dresech ve skupině dospělých, ale říkali jsme si, že pokud už má jednou dojít ke změně, tak ať se to udělá pořádně, tedy ať se vyřeší rovnou celková vizuální identita našeho klubu. V praxi to bude znamenat nový web i další věci, v tuto chvíli jsou ale prioritou dresy (potažmo oblečení jako takové).

Na základě diskuse jsou navrženy hned 3 varianty – A (retro), B (klasik) a C (futura). Pečlivě si je prohlédněte a pokud máte svého favorita, dejte mu v KISu svůj hlas – je tam otevřený speciální „závod“; hlasování funguje na stejném principu jako přihlašování na závody, akorát si místo kategorie vyberete preferovanou variantu. Nejoblíbenější z nich pak poslouží jako základ pro kompletní klubové oblečení na další roky, obměna bude samozřejmě postupná (prostě podle toho, jaká bude poptávka). Cílem celé iniciativy je pak jednotná prezentace celého klubu napříč všemi kategoriemi, zkrátka abychom jako SHK měli jasný a čitelný rukopis.

V případě jakýchkoliv otázek se na mě neváhejte obrátit, nerad bych, aby vznikaly nějaké nejasnosti nebo aby se někdo cítil neinformován. Těším se na výsledek.

Díky, Lyžník




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

(jsfk): Ještě doplnění několika informací:
- návrhy v pdf jsou v KISu
- v rámci návrhu je vlevo "běhací" dres s tím, že k tomu sprintovému tílku si pro lesní běhání představte navíc krátký rukáv,
- prostředek je návrh trička na vyhlašování/trička pro běžné nošení
- vpravo pak návrh overalu

26.3.2019
(jsfk): Pokud se nerozhodnete ani pro jednu z variant, můžete si v přihlášce vybrat i čtvrtou možnost. Případně jsou k dipozici pole pro poznámky.
Čím víc názorů, tím líp.

26.3.2019