Pořádání dvojzávodu VČP 8. 6. 2019

(jsfk) | 23.4.2019

Milí orienťáci,
máme jedno (a myslíme si velmi úspěšné) pořádání dvojzávodu za sebou, a jak pozornějším z Vás jistě neuniklo, za necelé dva měsíce nás čeká další pořádání dvojzávodu, tentokrát Východočeského poháru.

Oba závody se uskuteční v sobotu 8. 6. v Hradci Králové.
Dopoledne Mistrovství VČO štafet s centrem závodu v kynologickém areálu Policie ČR „Na Plachtě“, odpoledne závod žebříčku VČO ve sprintu s centrem v areálu TJ Slavia.
Chtěli bychom Vás tedy poprosit, abyste nám se zdárným uspořádáním právě těchto závodů pomohli.

Pro účely přihlašování se na pořádání jsme vytvořili tabulku, do které se, prosím, zapisujte. Naleznete ji ZDE

Pokud si nejste jisti, do jakého úseku byste se chtěli zapojit, můžete se napsat do spodní části tabulky. Preferovali bychom ale, kdybyste se zapsali na konkrétní úsek. Pokud by byl dostatečný počet pořadatelů, bylo by organizačně jednodušší, kdyby pořadatelé pro dopolední a odpolední závod byli různí. Pro případ, že tolik lidí nebude, bychom Vás chtěli poprosit, abyste do prvních dvou sloupců tabulky vyplnili, zda máte čas dopoledne i odpoledne.

Budeme rádi za každou pomocnou ruku, ať už přímo na závodech nebo třeba při balení map. S tím souvisí i náš plán oživit tradici pečení buchet a koláčů do oddílového bufetu. Proto bychom ty z Vás, kteří chtějí něco upéct, poprosili, aby se také zapsali do tabulky. Oplátkou za jeden plech Vám bude dobrý pocit a drobný finanční příspěvek.

Děkujeme za spolupráci a užívejte si krásné jarní počasí.

Karel Hausvater, Adéla Červená a Andrea Větříčková, ředitelé závodů




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: