Školení začínajících kartografů 4. – 6. 11. 2022

Lyžník | 5.10.2022

Chceš se dozvědět více o orienťáckých mapách, chceš si vyzkoušet mapování? Mapová rada ČSOS pořádá školení pro začínající kartografy, které se bude konat od pátku 4. listopadu do neděle 6. listopadu v rekreačním středisku Renospond ve Zderazi.


Účastníci pod vedením zkušených lektorů (Zdeněk Lenhart, Luděk Krtička, Bob Háj, Jirka Vištějn a Martin Klein) získají teoretické znalosti a zejména praktické zkušenosti se zpracováním map pro OB (příprava podkladů, digitální mapování v terénu a kresba v OO Mapperu, mapové specifikace, tisk, evidence map, zásady organizace mapování, …), a to za cenu 1 600 Kč. Účastníkům z řad našeho klubu nicméně tento poplatek uhradíme, protože si myslíme, že je to tak správné. S případnou přihláškou ale příliš neváhej – deadline na přihlášení je sice až do 23. 10., ale hlavně je omezený počet míst (konkrétně dvacet).


Všechny informace jsou na stránce akce v ORISu, kde se lze také přihlásit. Uhrazení účastnického poplatku vyřeší klub, výjimkou je případná následná neúčast člena na tomto školení, ale to bychom pak spolu vyřešili.


Kdyby něco, piš / volej.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: