Dobrá práce!

Honza Netuka | 1.5.2016

Námi pořádaný dvojzávod Českého poháru, Žebříčku A a českého Žebříčku B je minulostí. Jistě postupně budou přibývat na netu ohlasy, ale podle reakcí závodníků na místě můžeme být s provedením závodů spokojení! Takže je na místě za to poděkovat:
1. Účastníkům, že přijeli a absolvovali náročnou podhorskou sobotní klasiku i nedělní pestrou krátkou trať.
2. "Někam nahoru" za počasí, protože ne nadarmo se říká: Hezké počasí = polovina pořadatelského úspěchu.
3. Stavitelům Michalovi Jedličkovi a Honzovi Petrželovi za povedené tratě, nad jejichž vymýšlením strávili spoustu času, a Honzovi Langrovi, který je spolu s mapami připravil k tisku. 
4. Spolupořadatelům z LTU vedených ředitelem závodů Pavlem Petrželou, kteří odvedli na svých úsecích (parkování, občerstvení, hlídání kontrol, cíl a ubytování) velmi dobrou práci. Upřímně napíšu, že bez jejich pomoci a kontaktů v jejich domovském městě bychom závody v takovém rozsahu nebyli schopni připravit.
5. Klubům PHK a JIL za půjčení materiálu v rámci dohod o spolupráci a Martinovi Vikovi za vstřícný přístup k našim požadavkům při tisku map.
6. A nakonec zamířím do vlastních klubových řad: Díky všem, kteří se podíleli na přípravě a pořádání závodů s největším počtem účastníků ve více než třicetileté historii klubu (když nepočítám zcela výjimečné JMS a jeho doprovodné závody). Všechny naše úseky - technická podpora, sobotní občerstvovačky, roznos, starty, IT, GPS i školka - fungovaly bez problémů a dohromady se postaraly o pozitivní dojem ze závodů. Jmenovat nebudu, protože ať vedoucí nebo "pěšák" - ani bez jednoho by se pořádání neobešlo. Všichni, kdo tam byli, o sobě vědí. A vědí také o těch, kteří si místo rok a půl dopředu plánovaného pořádání vyrazili na víkend jinam...
Další větší pořádání nás čeká relativně za dlouho: v sobotu 5. listopadu v Kaňku u Kutné Hory závod Východočeského poháru a Ligy Vysočiny na krátké trati a 16. září 2017 závod Českého poháru štafet v Miletínských Lázních.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Předseda: Ale dobře, tak jsem to vymyslel (protože jsem ho část mapoval už před více než 20 lety, nedal mi ten terén spát :-) Zblbnul pro pořádání řadu lidí, kousek zmapoval, s radostí spolupracoval s vybranými staviteli tratí a vše v lese a na mapách možná až příliš kontroloval. Vedle toho jsem se mohl spolehnout na řadu dalších schopných a samostatně uvažujících klubových i trutnovských kolegů. Je na omylu ten, kdo by si myslel, že vím, kolik se mělo dovézt vody na občerstvovačky, kolik se koupilo kelímků, jak dlouhé bylo potřeba sehnat kabely pro elektropřípojku, nevím, kolik se dovezlo sudů piva... Jenom jsem periferně registroval, že tyto věci někdo samostatně a odpovědně řeší. Neurčoval jsem, kdo kde má pracovat (pouze jsem souhlasil s vybranými na posty vedoucí úseků), tak ani nedovedu přesně vyjmenovat, kdo na kterém úseku působil. Pro mne to byl prostě tým!

2.5.2016
Vedoucí nebo "pěšák" :-): Je jasné, že bez Honzy Netuky bychom ty závody jednak vůbec nepořádali a pak si nedovedu představit, kolik zkušených lidí z různých oblastí pořádání bychom potřebovali, aby dokázali připravit to co on. Takže Předsedo, velké díky za všechny Tobě!

2.5.2016
Žáci a trenér : Děkujeme pořadatelům za krásné závody.

1.5.2016