Skupina dospělých


3.ČPŠ 2017 - Mistrovství Moravy - VÝSLEDKY / HODNOCENÍ

vask | 24.4.2017

Výsledky jsou tady, průběžné pořadí ČLK tady, hodnocení v článku.

 

H21

A: 3. místo (Remeš - Biederman POL - Šmehlík)

B: 9. místo (Garbacik POL - Baran POL - Svoboda)

 

D21

A: 4. místo (Myslivcová - Chmelařová - Teplá)

 

MUŽI. První letošní kapři a hned kompletní výlov! :) Congrats. Ano, konkurence nebyla veliká, rozdíly v porovnání s jinými ČPŠ propastné, ale bude se historie ptát? Nebude! :) Je to tam, my se radujeme a kluci polský se vyplatili! :)

 

ŽENY. Vyzdvihnu především výkon Káji na finiši! Spolu s dalšími výsledky to vypadá na vzrůstající formu směrem k hlavní sezóně! Pája a hlavně na jaře skvěle běhající Míša tentokrát podle výsledků spíše průměr. Lepší vybrat si takový závod teď, než kdykoliv jindy holky. Celkově je pro nás to vaše 4. místo ale opravdu cenné!

 

SČOT. Velké díky všem účastníkům, kteří vážili cestu pro důležité body do ČLK. I vaší zásluhou jsme v tuto chvíli na průběžném 4. místě a já pevně věřím, že je v našich silách udržet tuto pozici do konce sezóny. Odvážná předpověď, když ještě ani neskončil duben? No, my ale letos máme důvod zdravě si věřit. Lenka, Míša, Kája, Martina. Známe potenciál Zuzky při zacílené přípravě. Kauč, Lyžník, Hop a Eda, pokud se rozhodně trénovat s dostatečným předstihem. Míca, dorostenci. Pája až si zvykne na mapu v ruce ;) Zkrátka těch jmen, ze kterých lze skládat skutečně silné a konkurenceschopné sestavy je letos víc a jejich výkony jsou zase o pěkných pár vteřin na kilometr kvalitnější než v minulých letech. Zároveň platí, že druhý sled zná svou roli a přispívá k pohodové atmosféře tak, aby to všechno dohromady dávalo nějaký harmonický celek. Ani moc vyhrocený, ani moc "free". ;)

 

Líbí se mi to. Věřím tomu. Těším se, co letos ještě předvedeme. :)

 




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

vask: Hezky hutná hromada hřejivých hlášek. Hned hádám halucinogeny - heřmánek, hluchavka, habr, heroin … - hopla hochu, hektolitry hrušek hýčkají hříšníky! Hájí husarsky horečnaté hony hájem! Hrana hry? Hvězdná houževnatost! ;)… Hele holt hotová harmonie ... :) Hygienicky hltanový humor.

26.4.2017
Alice: To vypadá nadějně. Konkurence je a bude velká,vaše motivace také, mentální vyladění
se daří,zbývá fyzická kondice a zdravotní stav. Tak se také těším, co přinese závodní sezóna 2017. Přeji všem dobrý směr, rychlé nohy a především zdraví. Dobrý pocit z dobře odvedené práce je velkým bonusem a motivací.

26.4.2017
Eda: Hustý, hasičihovnohasí hadr!

25.4.2017
Piškot: Helemeho, hltnul hruškovici hazardér. Hnedle hrozná hrubka, honem hledal hlupák, houbař hadr!

25.4.2017
Eda: Heh, H hordam hruskovicka hocividne helpla.

25.4.2017
vask: Nene …

25.4.2017
Misa: Kdyby Eda tu hruskovici pred startem nevytahoval... :-D

24.4.2017
Marťa: Na pořadí ČLK se kouká fakt pěkně. Teď už jen postavit vozovou hradbu a bránit pozice:)

24.4.2017