Skupina dospělých


Velikonoce 2017 - Jindřichov, Jizerské hory

vask | 19.4.2017

Kemp je za námi. Shrnutí v článku. Legenda o Muhu zde.

 

pokyny

fogalerie Zuzka štafetky, ostatní

 

(1) stínokruhy Slovanka

mapa A, B, C, D, E, F

mezičasy

draft večerního povídání

Test stínovaného provedení okruhového tréninku. Věřím, že koncept zaujal a poskytl  silné podněty k zamyšlení nad vrcholovým O-výkonem. Bude-li chuť, můžeme zopakovat. Odpolední fáze a především večerní povídání pak uzavřelo celý tréninkový den v ucelenou lekci s podtitulem "Rychlejší a přesnější kdekoliv a kdykoliv".

 

(2) memosudolicho Břízky

mapa

Z pohledu kauče stále ještě nedoceněný trénink, který v sobě slučuje požadavky na robustní plán, precizní zvládnutí základních a spojovacích technik i realizaci. Běžec je  nucen přemýšlet opravdu dopředu a zapamatovat si to klíčové. V zásadě tak simulujeme přístup k mapě nezbytný např. ve Skandinávii. Takový trénink lze navíc snadno realizovat i sám se sebou, např. během delších zimních výběhů. Mapový "náraz" při  opuštění české kotliny by pak pro mnohé nemusel být tak tvrdý.

 

(3) middlong Bramberk

mapa H, D

mezičasy SHK

mezičasy Repre ČR

Pořádný "závod", který prověřil mapovou i fyzickou kapacitu všech účastníků. Cenné srovnání a motivace k efektivní tréninkové práci. Některé výkony snesou přísná měřítka, jiné naopak za očekáváním.

 

(4) nob Břízky

mapa

Odpočinková volitelná fáze po dopoledním tréninku.

 

(5) kombosičák Bramberk

mapa kombo, sičák

mezičasy sičák

Mapová hříčka posilující cit pro mapu. Někteří se nechali terénem a mapou školit, jiní už by mohli vyučovat. Get better! Keep going! Závěrečný sičák se pak pro mnohé stal highlightem kempu.

 

(6) klubové štafetky Muhu

mapy

výsledky

Velmi povedená záležitost z dílny hlavních pořadatelů Zuzky a Lukáše! Mix mapových překvapení a vnitroklubové soutěživosti mezi jednotlivými štafetami skvěle zafungoval. Závěrečné luštění dalo mnohým pěkně zabrat. :) Díky!

 

(7) hon na zajíce Slovanka

mapa

mezičasy

Poslední trénink, poslední stěžejní fáze. Po náročném programu chtěli trenéři vydolovat ze svých svěřenců maximum a tak jim nachystali tento kontaktní štafetový intervalový trénink, navíc v krásném a těžkém jizerskohorském terénu. Skvělý přístup a výborná tečka za povedeným soustředěním, sněhové nadílce navzdory.

 

Velké díky všem, kteří se podíleli na realizaci kempu!

 

Na závěr odměna pro pozorného a trpělivého čtenáře - alternativní legenda o Muhu 18+ zde.

 

Tak za rok zas ;)




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: