Skupina dospělých


2.ZA - výsledky, mapy, sumář

vask | 20.12.2014

2.ZA máme úspěšně za sebou. Tedy, některým se dařilo více, jiným méně. Někteří zjistili, že jsou DISK hned po doběhu, jiní až doma u kávičky a cukroví :) Tak či tak, byl to pro všechny opět intenzivní zážitek, a to nás zajímá. Důležité je zamyslet se nad chybami a příště je už neopakovat. A jak to dopadlo tentokrát?

 

V chlapech úřadoval Kamenda a v holkách Zuzka, ale tam je to bez bodů ;) takže 10 bludišťáků do slávistický kapsy schovala Áďa. Dobrá práce! :) V klubech tak má SHK už desetibodový polštář. Kompletní výsledky viz panýlek ZA na webu SHK.

 

Farsta Mlíko a následný Lauf zůstávají v lese viset (komplet všude jsou červenobílá mlíka + reflexy pro NOB) do 9.1. - mapa k dispozici v klubce SHK nebo zde: Mlíko, Lauf.

 

Protože teď přes Vánoce všichni ztloustneme, čeká nás 10.1. o něco delší 3.ZA, abychom to mohli zase vyběhat. Přihlášky budou od úterý 6.1. do středy 7.1. 20h skrze komentáře pod článkem s pokyny ke 3.ZA na webu SHK - stránka dospělých. Prostě jako to bylo teď.

 

Hezký svátky všem, díky za supr účast a konkurenci. Koho zajímají postupy vítěze chlapů, klikne sem. Koho zajímá, jak se daly řešit některý tricky postupy, mrkne sem (nakresleno do mapy druhýho v pořadí - Edy).

 

čágo a 6.1. se všichni přihlašte na 3.ZA, bude to stát za to :)




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: