Švédsko - den sedmý: Azimuty

Dnešní den jsme se probudili do krásného dne. Ráno bylo slunečno, a ještě než jsme vstali, odjel Vojta ;) Ten běžel dnešní sprint ve městě Tranas spolu se svými kolegy z Tiomily.

My jsme dnešní trénink opět běželi na mapě Gömmaren, i když o mapě se moc nedalo mluvit, protože jediné kousky byly v kroužcích kontrol, abychom si procvičili běhání na směr. Hanka to přirovnala k pohádce o Jeníčkovi a Mařence (zavedli nás do lesa a nechali na pospas azimutům).

Zbytek dne byl volnější. Po obědě jsme hráli fotbal, Bang! nebo další stolní hry. Asi v pět se půlka z nás vydala k nedaleké sjezdovce, kde si užili sníh, který ještě zbyl po zuřivém zasněžování, a nakonec sjela do supermarketu pro poslední zásoby.

K večeři nám Hanka připravila výborné přirodní kuřecí řízky s bramborami a překvapení – zmrzlinový dort jako zákusek. Potom jsme měli malý briefing o blížící se Tiomile. Zítra odjíždíme brzy ráno, a tudíž se stihneme před 300 kilometrovou cestou akorát nasnídat. Z toho důvodu se tu také pečlivě uklízí a balí a já se z toho krásně vyvlékl, jelikož píši tento článek :)

 


Konec 26/2/2024 | 2.5.2014

zpětzpět