Nové běžecké overaly a vesty

Na poslední schůzi oddílového výboru bylo dohodnuto, že si necháme zhotovit nové běžecké overaly a vesty v oddílových barvách. Uzávěrka předběžných objednávek v KISu je v neděli 15.12. Více informací najdete v další části tohoto příspěvku.

finančně podpořeno částí peněz zbylých po MSJ, případně i ze získaných dotací. O výši příspěvku bude rozhodovat oddílový výbor v závislosti na celkovém zájmu a se
zřetelem na sportovní výsledky a pořadatelskou aktivitu pri MSJ (předběžně se očekává rozpětí příspěvků od 500 Kč do 1500 Kč na osobu).
Bylo rozhodnuto, že si oblečení necháme ušít u jedné ze skandinávských firem - Noname nebo Trimtex. Proti jiným méně známým značkám ze střední a jižní Evropy se sice
jedná o trochu dražší zboží, ale v tomto případě, kdy overaly slouží několik let, se vyplatí zainvestovat do kvality a padnoucích střihů. Design začneme řešit, jakmile
vybereme jednu ze dvou zmíněných firem. Jisté je, že zůstaneme u našich oddílových barev. Základní barvou bude tmavěmodrá, kterou budou doplňovat žluté a bílé prvky.
Kalhoty budou celé tmavě modré.
Před oslovením dodavatele potřebujeme zjistit předběžný zájmem o nové vybavení. V KISu jsou tedy otevřeny předběžné přihlášky s uzávěrkou v neděli 15.12. Plné ceny by měly být přibližně na této úrovni - běžecká overalová bunda 1700 Kč, běžecké overalové kalhoty 1200 Kč, vesta 1500 Kč. Před následným závazným objednáváním vás seznámíme s designem nových overalů a finálními cenami (snad se stihne do oddílové výročky, která bude v pátek 14.2.).
V KISu jsou zároveň otevřeny objednávky na závodní dresy. Ty by měly být stejně jako v minulých letech od firmy Trimtex (pokud by nakonec došlo ke změně, všechny objednávající bychom informovali). Ceny se pohybují přibližně na této úrovni - blůza 1200 Kč a 3/4 kalhoty 800 Kč.

 

Pořízení nového sportovního vybavení bude finančně podpořeno částí peněz zbylých po MSJ, případně i ze získaných dotací. O výši příspěvku bude rozhodovat oddílový výbor v závislosti na celkovém zájmu a se zřetelem na sportovní výsledky a pořadatelskou aktivitu pri MSJ (předběžně se očekává rozpětí příspěvků od 500 Kč do 1500 Kč na osobu).

Bylo rozhodnuto, že si oblečení necháme ušít u jedné ze skandinávských firem - Noname nebo Trimtex. Proti jiným méně známým značkám ze střední a jižní Evropy se sice jedná o trochu dražší zboží, ale v tomto případě, kdy overaly slouží několik let, se vyplatí zainvestovat do kvality a padnoucích střihů. Design začneme řešit, jakmile vybereme jednu ze dvou zmíněných firem. Jisté je, že zůstaneme u našich oddílových barev. Základní barvou bude tmavěmodrá, kterou budou doplňovat žluté a bílé prvky. Kalhoty budou celé tmavě modré.

Před oslovením dodavatele potřebujeme zjistit předběžný zájmem o nové vybavení. V KISu jsou tedy otevřeny předběžné objednávky s uzávěrkou v neděli 15.12. Plné ceny by měly být přibližně na této úrovni - běžecká overalová bunda 1700 Kč, běžecké overalové kalhoty 1200 Kč, vesta 1500 Kč. Před následným závazným objednáváním vás seznámíme s designem nových overalů a finálními cenami (snad se stihne do oddílové výročky, která bude v pátek 14.2.).

V KISu jsou zároveň otevřeny předběžné objednávky na závodní dresy. Ty by měly být stejně jako v minulých letech od firmy Trimtex a ve stejném designu (pokud by nakonec došlo ke změně, všechny objednávající bychom informovali). Ceny se pohybují přibližně na této úrovni - blůza 1200 Kč a 3/4 kalhoty 800 Kč.


Michal Jedlička | 8.12.2013

zpětzpět