Soustředění Chvaleč – PO STOPÁCH JUNIORSKÉHO MS

Níže uvedený rozpis platí pro dorost a další zájemce z řad dospělých a veteránů. Žactvo může mít některé údaje (odjezd, program) trenéry upravené jinak.
Datum: 30. 8. – 1. 9. 2013
Odjezd: Pojedeme auty (kdo ho můžete vzít, napište to do prosím KISu) v 15:00 z labského nábřeží. Páteční trénink bude cestou (Odolov), proto mějte připravené věci.
Návrat: V neděli 1. 9. vpodvečer.
Ubytování: Tělocvična ve Chvalči – vlastní spacáky a karimatky (60 Kč/noc).
Strava: Budou zajištěny teplé večeře v pátek 30. 8. a v sobotu 31. 8. (cca 100 Kč/več.). Ostatní jídlo – snídaně a obědy - z vlastních zásob (vezměte si je s sebou, v místě není spolehlivá možnost nákupu). Budou k dispozici varné konvice a el. dvouvařič. Mezi dopoledním a odpoledním tréninkem se budeme vracet do tělocvičny.
Program: V pátek jeden trénink, v sobotu dva a v neděli také dva na mapách a tratích z juniorského MS. Vezměte si s sebou čipy, část tréninků bude na SportIdent. Věřím, že se při roznosu a sběru prostřídáme (dospělí a veteráni), což však stačí dohodnout až na místě.
Přihlášky: V KISu do 22. 8. Pokud se někdo hodlá zúčastnit jen některých tréninků, nebude využívat společného ubytování nebo nechce objednávat jídlo, nechť to prosím zřetelně poznamená!
Placení: Peníze na zaplacení ubytování a stravy vezměte s sebou, budou se vybírat na místě. V odůvodněných případech lze přihlášku telefonicky zrušit (731 187 652) do středy 28. 8. Od neodhlášených, ale neúčastnících bude zaplacení požadováno dodatečně. Žactvo a dorost budou mít hrazenou dopravu, ostatní se vyrovnají s řidičem.

Celý rozpis
ke stažení v PDF.

Honza Netuka, 11. 8. 2013


konec 4/2/2020 | 11.8.2013

zpětzpět