Inzerát - výběrové řízení na pořadatele v úseku IT

Ahoj klokani, jak jistě všichni víte, 17. dubna pořádáme VčP v Brzicích a potřebovali bychom někoho, kdo by se chtěl stát jedním z pořadatelů na počítačovém úseku na tento i příští závody pořádané naším oddílem.

Počítačový úsek má rozhodně plno výhod, jako jednu z největších bychom uvedli, že celé pořádání strávíme v suchu pod střechou, v podstatě bez fyzické námahy (pouze psychické) a hlavně jsme vyčleněni pouze na IT úsek. Ale jako na každém stanovišti na pořádání závodů jsou i nějaké povinnosti. Jako první bych určitě zmínil, že na pořádání jsme mezi prvními a odjíždíme mezi posledními, takže neexistuje žádná výmluva typu: Mohu pořádat jenom v sobotu dopoledne, protože jinak jsem u babičky. Výhodou je, když zájemce vlastní laptop. Pořádání na počítačovém úseku není rozhodně jenom ve dnu nebo ve dvou, kdy se pořádá vlastní závod, ale i předtím, kdy jsou potřeba udělat různé předzávodní úkony. Mezi takové úkony patří například naprogramování SI krabiček, losování startovních časů, zpracování přihlášek a po závodě zpracování výsledků a další důležité věci.

Pokud by se mezi Vámi, oddílovými kolegy, objevil někdo, kdo by měl zájem, ať kontaktuje jednoho z nás nejlépe do výročky, a my ho zařadíme do konkursu. První seznámení proběhne na Velikonočním soustředění, kde se bude běhat na čipy, a tudíž tam bude ideální příležitost pro zaučení.

Vorel & Boban


Bob | 23.2.2010

zpětzpět