:: 1.VČP DUBINKA 2011 - pozvánka

Milí závodníci! Náš oddíl by Vás rád pozval na otevření sezony Východočeské oblasti, a to na úvodní závod Východočeského poháru, který pořádáme 26.března v Hradci Králové. Závodním prostorem bude les na Dubince s centrem na parkovišti u Lesního hřbitova, což umožní většině tratí zavítat do orientačně zajímavých míst (nebojíme se říct – přímo do srdce Dubinky), kam se z tradiční Biřičky při předloňském závodě dostali pouze někteří. Vše podstatné naleznete v sekci "Naše závody".

 

Připraveny pro Vás budou tentokrát charakterově různorodější tratě - pro žactvo klasické, pro dorost a dospělé krátké a pro veterány zkrácené. Kromě již tradičně stavěných tratí pro příchozí nebo rodiče s dětmi, chystáme i tratě pro úplně nejmenší v těsné blízkosti shromaždiště.

 

Pro další informace sledujte naše webové stránky. Už teď můžeme například zveřejnit, že vzhledem k určité odlehlosti centra (kde bude cíl) a prostoru pro parkování, pro Vás chystáme možnost usnadnění a časové úspory.

 

Motto závodu:

I když jsme na Dubince běhali mockrát, zase jsem se dostala do míst, kde jsem nikdy nebyla.“ (Citát z hodnocení závodu VČP 10.10.2009)


Jakub Weiner | 8.3.2011

zpětzpět