Vítejte v roce 2010

1. První trénink v novém roce je v úterý 5.1. na ZŠ M. Horákové, od 17:15 je společné běhání starších, od 18:00 tělocvična pro všechny! 

2. Týká se žáků kat. 12, 14: Zimní hradubická liga pokračuje v neděli 10.1. pátým kolem. Na pořadu je krátká trať, kterou pořádá Lokomotiva Pardubice s centrem v Pardubicích na koupališti. Poběží se na mapách Houmeless a Labe, intervalový start začne v 10 hodin, do půl jedné jsme zpět v HK. Tratě povedou lesíky kolem Labe. Stránky závodu najdete http://lpu.cz/zhl10. Přihlášky na oddílových stránkách v KISu do středy 6.1. do 21 h! Dopravu podle zájmu dohodneme na čtvrtečním tréninku.

3. Jako každoročně, tak i letos bude Velikonoční soustředění. Plánováno je v okolí Liberce, odjezd v pátek ráno a příjezd v pondělí odpoledne (děti v případě nutnosti možno vyzvednout i v neděli odpoledne). Velikonoční soustředění je ta nejlepší příležitost, jak získat mnoho nových zkušeností, pro kat. 12 a 14 tak říkajíc dobrovolná povinnost. Oddíl bude přispívat cca 400 Kč. Abychom mohli zajistit odpovídající kapacitu ubytování, potřebujeme znát předběžný zájem. V KISu prosím do 17.1. proveďte předběžnou nezávaznou přihlášku.


Iva Mádlová | 4.1.2010

zpětzpět