Připravujeme soustředění ve Švédsku



Stejně jako v minulých letech se i letos na jaře vypravíme sbírat zkušenosti na Sever: V termínu od 21. dubna do 1. května připravujeme soustředění v okolí Göteborgu.
Přestože devět členů TSM Královéhradecko bude ve stejné době s výpravou juniorské reprezentace jen o pár kilometrů od nás, bude naše výprava čítat 6 členů realizačního týmu a 21 starších žáků, dorostenců a juniorů. Z toho je patrné, že se budou účastnit nejen členové TSM Královéhradecko, ale i další zájemci z klubů SHK, PHK, SJC a SRK i z Ještědské oblasti.
Co je již zařízeno: Jsou zarezervována tři devítimístná auta – každé bude mít dva řidiče. Lístky na trajekty máme koupené za lednové akční ceny. Po celou dobu bude naším zázemím (již loni v létě domluvená) klubovna OK Landehof v městečku Landvetter přibližně 15 km východně od Göteborgu. Většina tréninků, které už vymýšlí Michal Jedlička, proběhne v nedalekých luxusních terénech veteránského MS 2015, ale podíváme se i jinam. Tréninkový pobyt zakončí účast na Tiomile. Máme přihlášená dvě družstva do závodu mládeže, řada dalších poběží ženský nebo mužský závod za severské  kluby.


Honza Netuka | 28.2.2017

zpětzpět