Léto a SD

V neděli nám v KISu skončily přihlášky na některé letní vícedeňky, proto je nutné otevřít toto téma a definitivně se rozhodnout, abychom případně mohli ještě do zítřka něco poštelovat ;)

 

Původním plánem na léto vyjádřeným v zimní termínovce (stáhnul si jí někdo k sobě do kompu jako plánovač, nebo jste se to ještě nenaučili?) bylo:

  • sejít se jako skupina na jedněch vícedeňkách (loni Advanta)
  • vyrazit na jednu horskou objemově-zážitkovou víkendovku (smyslem je tmel a nakopnutí do pořádné srpnové přípravy směrem k podzimu)
  • léto zakončit první zářijový víkend přípravným kempem v terénech MČR v Kytlici (loni Šaštín)

 

 

okolnosti

 

- Jako společný vícedeňky jsem v zimě vybral Českou Kanadu, protože mám rád Zvůli a tamní bouldry. Nicméně přímo na Zvůli je nakonec jen poslední etapa a atraktivita závodních terénů je tak závislá na tom, čím nás Pragováci překvapí na MČR middle. Z SD se přihlásili jen Míca a Eliška. Čili chilli, jsme v kopru a nevíme. A aby to mělo lepší šmak, kuchtí Boban BoboKap. A to nejspíš o víkendu, kdy končí Č. Kanada. Takže Bóbika - bude/nebude, kdy? Jak vidno, tohle téma zatím uzavřít uspokojivě nelze.

 

- Po víkendu se mi zalíbila i letošní Silesia. Pak je tam Botas - dobrá atmosféra, shit terény. Někdo vyráží na Swiss O-week, jinej na OO-Cup ... Mno, vidim to prostě tak, že akci "společný vícedeňky" rušíme. Nechť je každý veden svou vlastní chutí. Resp. věřím, že v nejhojnějším počtu se potkáme na PéPéčkách a Ceně. A to je vlastně fajn.

 

- Co stopro bude, to je víkendovka na horách, a to první srpnový víkend s možností prodloužení o čtvrtek a pátek pro milovníky hor s dostatkem dovči. Pojede se buď na Zdravotník nebo na Arniku - podle vašich preferencí. Obojí poskytuje vše, co člověk trénující/tmelící se na horách potřebuje. Obojí je lowcost, což se hodí, protože víkendovka bude dotovaná z SD rozpočtu (ideálně až 100%).

 

- Kemp v terénech MČR Š+D první zářijový víkend bude taky a proběhne na něm i něco jako Nom.middle, protože poslední volný víkend před vrcholy podzimu by bylo dobré dát si od cestování za OB trochu odpočinek (a vyrazit si třeba zamodelovat ve skupině). Kemp bude taky maximálně dotován z SD rozpočtu (ideální podporu vidím mezi 70-100% podle toho, jak to bude vycházet).

 

- Jak horský chalupy, tak i ubytování v Kytlici, je třeba zamluvit. Proto přihlášky, abychom znali váš předběžný zájem a mohli to zařídit.

 

 

SHRNUTÍ (aktualizovaná Termínovka SD)

 

  • společné letní vícedeňky: živelně


  • horská objemově-zážitková víkendovka: přihlášky do 5.6. 20h v KISu (do poznámky uveďte Zdravotník nebo Arnika, příp. ČT/PÁ/SO-NE); děti spíš nebrat


  • víkendovka v terénech MČR Š+D: přihlášky do 5.6. 20h v KISu (program zatím není, ale těžiště víkendovky předpokládám SO-NE, upřesníme); děti klidně s sebou

 

 

Teď můžem diskutovat a vyjadřovat názory. Nebo nemusíme, to je jasný ;)

 

 


vask | 26.5.2016

zpětzpět