ČP Maršovy Chody - potenciál tam je. Přídavek: Edův styl.

První podzimní "áčka" - trochu vítr, trochu zima a slávisti naznačili potenciál. Nominační tabulka se začíná plnit (i díky osobáčkům na Modelu2) a ve čtvrtek si tady napíšeme něco i ke štafetám u Telče, na který se osobně opravdu těším.

 

Na sobotní dlouhé klasice je třeba vyzdvihnout výkon Hopa a Lenky (jakékoli umístění v elitě v top20 se počítá ...), stejně jako solidní výkon Páji v áčkách. Ostatní se buď uklidili do céček, aby zbytečně neriskovali zranění, nebo ztratili čip a pak i chuť závodit, nebo se jim prostě nedařilo podle představ, protože to mají rádi kontaktnější ;)

 

sobota:

H21E: 17.místo - Heppy

D21E: 16.místo - Lenka

D21A: 10.místo - Pavla

 

V neděli jsme se do toho opřeli ještě víc a hlavně Eda ukázal, že jde stabilně nahoru. Jen tak dál. Lenka se po zranění taky pomalu vrací a stabilní výkony na hranici aktuálních možností jsou tím nejlepším receptem ... Hopovi se tentokrát tolik nedařilo, nevadí. Pája napřesrok už jedině v elitě! :) A Eliška další nenápadný body do Nom.tab. ... hezky ;)

 

neděle:

H21E: 7.místo - Eda

13.místo - Vask

D21E: 16.místo - Lenka

D21A: 5.místo - Pavla

14.místo - Eliška

 

PS: Eda začal razit novej styl. Pracovní název: Maslák-O-Punk. Jde o to, že si ustřihnete ponožku a tu ustřiženou část si dáte na ruku. Tim pádem si můžete utírat pot, kterej nezachytí čelenka a navíc máte při každym druhym kroku možnost zažít větší sepětí s přírodou díky odhalený holeni. Podle zákulisních informací chystá Eda modifikaci v podobě zakrytí/odkrytí dalších částí těla, ve světě OB prozatím tabuizovaných. Nezbývá nám než si přát, aby si Edova vizionářství všimly i další sdělovací prostředky a SHK zaplnila mediální prostor. SHK ROCKS!


vask | 8.9.2015

zpětzpět