únorová nálož: TERMÍNOVKA 2015 + březnové Slovensko + Velikonočko + výzva VZPOR

Sezóna klepe na dveře. Pojďme vzít diáře a mrknout se na to.

 

Termínovka vysvětlující a ve formátu pdf je zde. Přehledně plánovací formát xls je zde.

 

Jak se dovtípíte, týkají se nás hlavně žlutě vyznačená políčka. Červeně orámované jsou navíc veškeré štafetové a klubové závody (celkem 10). Minimálně tyto tedy prosím přeneste do svých diářů :)

 

I letos nás bude náš klub finančně podporovat, proto můžete počítat s tím, že soustředění a víkendovky NEbudou za full cenu a stejně tak s tím, že čím více štafet objezdíte, tím míň zaplatíte na startovném. Podrobný popis pravidel a principů podpory pro rok 2015 zveřejním ve chvíli, kdy budou finálně podepsané smlouvy s poskytovateli dotací pro klub SHK a ve chvíli, kdy naši žádost oficiálně schválí OV SHK. Mělo by to být obojí velmi brzy. Dovětek pro netrpělivé - jak jsem již naznačil, finančně-organizačně se SD bude opírat o dva hlavní principy: A) Podporu si zaslouží "účast v týmu" B) Odměnu si zaslouží "úspěch s týmem".

 

DŮLEŽITÉ - soustředění Slovensko

Již za necelý měsíc (13.-15.3.) bychom mohli vyrazit do krásných terénů kousek od Vracova (daleká Morava - místo konání MČR Š+D 2015), ale na slovenské straně. Šaštín hostil v roce 2011 soustředění Repre ČR - http://repreob.hyperlink.cz/article_tisk.php?pomp=596 - a my bychom toto soustředění téměř do puntíku zopakovali. Možná by se k nám přidal i Honza Bet Procházka. Fakt. (Bet na tom soustřéďu byl, ale prej si to vůbec nepamatuje :) Doplatek na akci by se s podporou z rozpočtu SD 2015 pohyboval kolem 800,-Kč. Zvažte prosím, zda by se vám chtělo jet užít si písečné přesypy porostlé borovicovým lesem a porovnat se na mezičasech s "reproušema". Dodávám, že jde o terény vysoce relevantní k podzimnímu vrcholu sezóny. Pokud byste jeli, napište to do komentářů pod tento článek. Minimální počet je 8 lidí. Pokud se dáme dohromady, začneme řešit ostatní, nicméně např. ubytování a doprava jsou už předdomluvené. Mohlo by to být super, lepší než Jarní skály! ;)

 

VELIKONOČKO

Zde najdete, co vás s největší pravděpodobností čeká a nemine. Bude to komplexní O-zážitek :)

 

výzva VZPOR - aneb akce "vzporem k zážitkům"

Velikonočko je za měsíc a týden - dost času na to zpevnit svůj "core" - vnitřní svalstvo trupu. Někdo chodí na Alici - to je dobře. Ale zpevňovat "core" jen jednou týdně? A co až tělocvična nebude? Zase ochabnete? To by byla škoda. Jednak byste získali málo vteřin do hendikepu na Velikonočku (viz info), ale hlavně váš pocit z orienťáku by byl pryč. A to je ta formulace "vzporem k zážitkům". Není to myšleno tak, že na velikonočním testu si dáme brutálně do těla, ale znamená to, že při poctivém a pravidelném každodenním vzporu se vám lehce může stát, že orienťák vám nabídne úplně nový zážitek, že váš pohyb lesem bude najednou úplně o něčem jiném ... A proto vyhlašuju VÝZVU! ;) Na Velikonočku se ukáže a mám takový dojem, že o překvapení nebude nouze :)

 

Zůstaňte zdraví, trénujte v rámci možností, mějte se krásně :) čus


vask | 11.3.2015

zpětzpět