Chystáme 2. závod Východočeského poháru

Honza Netuka | 3.4.2018


Na sobotu 7. dubna připravujeme závod Východočeského poháru – krátkou trať. Centrum závodu bude na hřišti u koupaliště v obci Zdobín. Běhat se bude v příjemném podkrkonošském lese s kameny a občas i skalami, kde se loni v září konal závod Českého poháru štafet (mapa Miletínské Lázně), a navíc je nově zmapován prostor na sever od Zdobína, na části s lahůdkovými skalkami, ve kterých se v roce 2003 běžel vůbec první závod Žebříčku A ve sprintu na mapě Čeperka (první a poslední Áčkový lesní sprint).
Stejně jako na našem podzimním závodě čekají na závodníky dva starty – bližší pro děti, vzdálenější pro ostatní. A z každého startu se poběží na jiné mapě. Mapy s tratěmi byly v úterý v Jilemnici vytištěny a přepraveny do Hradce, ve středu je čeká zabalení do mapníků. Zaděláno je na oblíbené Hořické trubičky i Miletínské modlitbičky.
Informace najdete na stránce závodu v ORISu: Parametry tratí, náhledy nových map, plánek příjezdu, plánek centra závodu i kompletní pokyny. Startovku tam najdete nejpozději ve čtvrtek ráno.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: