Převzato od Bédi

Honza Netuka | 16.10.2017

Bodování klubů podle výsledků o-talentů. Podle hospodářských směrnic svazu se finanční příspěvky na talenty poskytují podle bodů, které se získávají na M ČR a v dlouhodobých soutěžích (dorost a junioři). Jak to dopadlo v letošním roce? Nejvíce bodů získali opět závodníci LPU (167), následují PHK (152), PGP (125), ZBM (119), SHK (88), STE (87), CHC (86), KAM a TJN (oba 65). Kompletní pořadí (i s 19-ti letou historií) najdete tady.
K historické tabulce pár slov: Je patrné, že jsme jeden z nemnoha klubů v republice, který se soustavně věnuje mládeži. Jistě, ne všechny roky byly stejně úspěšné, ale žádná nula ani jednociferné číslo! Prakticky všechny body vyběhli závodníci, které jsme si sami od mala vychovali. Veliký dík patří všem našim trenérům, kteří dlouhodobě věnovali či věnují svůj čas,  vědomosti a zkušenosti mladým závodníkům.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Jana Kr: Díky všem trenérům a všem ostatním, kteří pracují s dětmi ve svém volném čase. Z vlastní zkušenosti vím, že to není jednoduchá práce.

22.10.2017
Iva Bart.: Díky všem trenérům a jejich pomocníkům. Klobouk dolů nad jejich zapálením pro děti a mládež. Máme moc šikovné děti díky našim moc šikovným a obětavým trenérům.

20.10.2017
HonzaN: Celá diskuze se tady vede kvůli tomu, že mi přijde nedůstojné to mé PODĚKOVÁNÍ TRENÉRŮM relativizovat už mnohokrát opakovanými poznámkami ze strany Alice o tom, že jinde mají víc členů, trenérů, soustředění a že je to tam lepší.
Vůbec nechci brát Alici zásluhy na tom, že roky vedla pro naše členy v zimě páteční tělocvičnu a že někdy některé skupině pomáhala, ale ani to všechno ji - dle mého názoru - nedává právo opírat se do dlouhodobé a soustavné trenérské činnosti kohokoliv, protože z vlastní zkušenosti neví, co to obnáší úsilí a času.
Z mé strany pod tímto článkem howgh.

19.10.2017
;-): https://www.youtube.com/watch?v=_kjQBxCnFXo

19.10.2017
HonzaN: Otevřel jsem nějaké PDF Výročenky uložené na svém ntb. a tam tu tabulku nemám. Takže jsem si trochu naběhl. OMLOUVÁM SE, v tištěné verzi a ve verzi na webu ta tabulka skutečně JE, nicméně na posledních dvou řádcích veršovánky to nic nemění.

19.10.2017
Alice: Doporučuji najít stranu 17 ve Výročence zpracovanou Michalem Jedličkou. Problém nebude pravděpodobně jen v paměti. Mám štěstí, že pamětníci mých tréninků ještě nevymřeli.Přeji krásný den a pozorné hledání.

19.10.2017
HonzaN: Tak jsem si nechal poradit
a hned si šel paměť osvěžit.
Jaké je to překvapení:
VE VÝROČENCE ŽÁDNÁ TABULKA TRENÉRŮ NENÍ.
Odpověď na moji otázku však snadná je:
Žádnou skupinu vedenou Alicí si nikdo nepamatuje!

19.10.2017
Alice: Děkuji za názory.Honzovi Netukovi - pro osvěžení jeho paměti odkazuji na tabulku trenérů SHK v letech 1984-2008 ve Výročce.
Vojtovi Netukovi: Jsem členkou OK SHK. Výzvu Honzy Netuky o zvážení svého odchodu z oddílu, kterou mi poslal na soukromý e-mail, považuji za úsměvný. Je to jen jeden z mnoha dalších, které jsem o něho za poslední dva roky dostala.Nabídku na spolupráci na období říjen 2017 až červen 2018 jsem poslala na oddíly SHK, PHK a LPU. Zájem o spolupráci mi potvrdily oddíly PHK a LPU.
Zdroj Tvých informací o mém" kopání a působení"mě nezajímá.Myslet si můžeš, co chceš- na to máme všichni právo.

19.10.2017
Jedla: Každý si to může vyložit, jak chce ;-). Jinak bezesporu jsou na tom v absolutních číslech naši kolegové lépe (já jim to přeji a gratuluji jim), ale porovnává se neporovnatelné a nemá cenu tím ztrácet čas. Kdo četl Honzův článek správně, ten určitě pochopil, že tím chtěl pouze pochválit dlouhodobé úsilí našich trenérů a já se k němu tímto připojuji :-).

18.10.2017
Vojta: Vzhledem k tomu, za koho Alice od letošní zimy kope a kde působí, jsme si to, myslím, vyložili správně.

18.10.2017
Jedla: Ale no tak, pánové, třeba jste si to špatně vyložili. Já jsem z komentáře nepoznal, kdo z porovnání vychází lépe. Když vezmu v úvahu počet hlavních trenérů (kteří skutečně dokáží děti celoročně vést), počet aktivnějších členů oddílu, počet dětí "přetažených" z jiných oddílů, skutečnost, že v HK jsou velké oddíly dva, tak mně spíš připadá, že na tom jsme lépe my ;-).

18.10.2017
HonzaN: Přesně takový příspěvek jsem čekal, už když jsem ten článek psal. Otázkou nebylo zda, ale jenom kdy. Kdo chce rejt, bude rejt. Alice, kolik jsi za posledních 25 let vedla tréninkových skupin a tím pomohla dlouhodobé a koncepční práci s mladými závodníky?

18.10.2017
Vojta: A co takhle si s LPU porovnat počet členů?

18.10.2017
Alice: Porovnejme si s LPU počet akcí( soustředění, kempy, výjezdy..). Zastoupení závodníků v jednotlivých kategoriích HD 10 až HD20. A počet aktivních trenérů. V bodování klubů se odráží dlouhodobá a koncepční práce s mladými závodníky.

18.10.2017
Honza L.: Ano, našim trenérům patří velký dík. Myslím, že to těší o to víc, že se opíráme skutečně o výsledky vlastních odchovanců, což se nedá říci o některých z tohoto hlediska úspěšnějších klubech!

17.10.2017
Dáša F.: Ano, díky všem všem všem !

16.10.2017