Přístavba šatny přeci jen bude!

Honza Netuka | 1.4.2017


V průběhu loňského roku výkonný výbor na svých schůzích dvakrát jednal o výhledové přístavbě šatnového objektu, se kterou jako možnou bylo počítáno již od samého počátku (proto nemá severní stěna dřevěný obklad). Plán byl však z důvodu finančních i organizačních v listopadu odsunut na neurčito.
Situace se změnila poté, co rodiče začátečníků zjistili, že si jejich děti při úterních trénincích nebudou mít kam odložit věci a některé se kvůli plné šatně budou muset převlékat pod venkovní stříškou. Několik rodičů se s tímto stavem nechtělo smířit, a proto se rozhodli věnovat finanční částky, které dohromady pokryjí ze dvou třetin náklady na přístavbu druhé šatnové místnosti. Zbývající třetinu složíme z vlastních zdrojů a ze získaných dotací.
Dnes brzy ráno se sešlo vedení klubu, aby odsouhlasilo přijetí nabízených peněžních darů a rozhodlo o urychleném zahájení přípravných prací. Schválený harmonogram je následující: Letos budou probíhat projektové práce a další nutné kroky tak, abychom do konce roku získali stavební povolení (bohužel není předpoklad, že by se to v našem státě podařilo rychleji). V příštím roce proběhne vlastní výstavba a před začátkem přespříští sezony – v pondělí 1. dubna 2019 – by mělo dojít ke slavnostnímu otevření.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Adéla: To je skvělý, prča:)

18.4.2017
Dáša F.: ...vy vtipálkové, mě jste tedy fakt dostali!!! Gratuluju!!! Ale to vysvětlení mi nejde otevřít:(( Ale nebyl by takový sponzor špatný, že ? Začnu šetřit.....

6.4.2017
Autor článku: Zápis bude zveřejněn "až naprší a uschne".

4.4.2017
Alice: Jak to tedy bude? Předpokládám, že je k dispozici zápis s jednoznačným závěrem.

4.4.2017
Heppy: no moment, snad bylo rozhodnuto o výstavbě dalšího patra a dvou podzemních garáží, o rozšiřování severním směrem nebyla řeč! :-)

1.4.2017